7 kişilik araç önerisi

Daha fazla  
Merhaba bu aralar ailem için araç araştırıyorum ancak 7 kişilik araçlar konusunda direkt bilgimin olmayışından pek anlayamıyorum, bütçe 800k-1.2m arasında. Genelde şehir içi kullanılacak ama şehir dışı kullanımda da konforunu hissettirebilecek bir araç arıyorum.

Merhaba bu aralar ailem için araç araştırıyorum ancak 7 kişilik araçlar konusunda direkt bilgimin olmayışından pek anlayamıyorum, bütçe 800k-1.2m arasında. Genelde şehir içi kullanılacak ama şehir dışı kullanımda da konforunu hissettirebilecek bir araç arıyorum.
Hocam toyota verso bakabilirsiniz

Bu fiyatlara alacağınız en iyi 7 kişilik araçtır. Motor olarak üzmez şehir içi de dışı da rahattır.

2. El Cherry Tiggo 8 Pro bakabilirsin. Bütçeni biraz aşabilir ama arkadaşım kullanıyor ve memnun olduğunu söylüyor.

A6 4.2fsi daha az yakıyor kanka 18litre gerçekten çok fazla

Bu fiyatlara alacağınız en iyi 7 kişilik araçtır. Motor olarak üzmez şehir içi de dışı da rahattır.

CVT şanzıman çok sıkıntılı onun haricinde direkt alacağım araç bu olurdu.

Hocam Toyota verso bakabilirsiniz.

Parça sıkıntısı var diyorlar doğru mudur?

Hocam çok piyasası olmadığı için doğrudur

Hocam aslında c4 picassolar da iyi diye biliyorum

Son düzenleme:

Bu fiyata Nissan'dan daha az sorunlu ve daha yeni bir araç bulamazsınız. CVT şanzıman da çok sıkıntılı bir şanzıman değil Honda da yıllardır kullanıyor. Düzgün sürüşte ve düzenli bakımda baş ağrıtmaz.

Bulabildiğim 7 kişilik araçlar: Seat Alhambra, C4 Grand Picasso, Dacia Lodgy, Ford Grand C-Max, Fiat 500L, Renault Grand Scenic, Peugeot 5008

Audi Q7. İnsanlar çok yaktığının ve masraflı bir araç olduğunu söylese çağının çok ötesinde bir araba. Temiz bir araç bulunduktan sonra düzenli bakım yapıldığında herhangi bir sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı