7 M.2 oda için 4000 TL'ye kadar soğutma önerisi

banana45

Decapat
Katılım
10 Nisan 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 7 M.2 bir odam var fakat odanın içi fırın gibi oluyor başta klima alma fikrindeydim fakat zaten oturma odasına bir tane taktıracağım, 6 M.2 odayada 12K civarı para bayılmak mantıklı gelmedi. Zaten 7000 BTU ile 12000 BTU arasındaki fiyat farkı 2 binden bile az olunca iyice klima fikrinden çıktım.
3-4K civarı ile odayı soğutabileceğim bir yöntem var mıdır acaba yoksa her türlü klima şart mı, biraz baktım peltier ile yapılan farklı soğutma yöntemleri ya da Arçeliğin 6030'ı gibi buzlu vantilatör önerileri gördüm fakat genel olarak beğenilmemiş sanırım.

Yaşadığım şehirde ort hava 35-40 derece, oda çok az güneş görüyor fakat pencere çok küçük olduğundan hava akışı aşırı az bu fiyata bu odaya yapılacak en mantıklı şey ne olur?
 
Dün arçelik'teydim klima aldım 13m.2 odama, size de hayırlısı olsun umarım.

Şu ürünü gördüm ve aşırı hoşuma gitmişti, klima yerine almayı da düşündüm ama vazgeçtim. Bir bakın derim.

Dün arçelik'teydim klima aldım 13m.2 odama, size de hayırlısı olsun umarım.

Şu ürünü gördüm ve aşırı hoşuma gitmişti, klima yerine almayı da düşündüm ama vazgeçtim. Bir bakın derim.
Benim tercih etmeme sebebimse zaten küçük bir odada yer kaplamasını istemememdi, sizin için sorun değilse bu cihazlar güzele benziyor. Onun dışında klima daha ideal tabii ki.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı