Windows 11 8. nesil altına kurulmuyor, işlemcinde 7. nesil ve sorun çıkaracaktır normal olarak kurarsan. O yüzden Rufus'ta TPM 2.0 bypass'ı seçmen gerekiyor yani istersen seçmeyebilirsin ama tavsiyem seçmen yönünde.
Desteklenmediği için kuramazsınız ama bypass ile yapabilirsiniz onu da şöyle yapıyorduk;
ISO dosyasını RAR olarak cıkartıp bir DLL dosyasını siliyorduk ve oluyordu kurarken de sorun cıkmıyordu. Ben söylemiyorum yapanlar söylüyor, ben de denedim bunu.
Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi...
Desteklenmediği için kuramazsınız ama bypass ile yapabilirsiniz onu da şöyle yapıyorduk;
ISO dosyasını RAR olarak cıkartıp bir DLL dosyasını siliyorduk ve oluyordu kurarken de sorun cıkmıyordu. Ben söylemiyorum yapanlar söylüyor, bende denedim bunu.
Windows 11 8. nesil altına kurulmuyor, işlemcinde 7. nesil ve sorun çıkaracaktır normal olarak kurarsan. O yüzden Rufus'ta TPM 2.0 bypass'ı seçmen gerekiyor yani istersen seçmeyebilirsin ama tavsiyem seçmen yönünde.