7. sınıf biri LGS'ye nasıl çalışmalı?

Merhaba. Bu seneye girmiş olarak yazın yapman gereken eğer illaki ders çalışmak istiyorsan kitap okumak veya paragraf çözmek olacaktır. Ağustos gibi ilk konulara göz gezdir. Okul açıldığında başlarda tam gaz başlama çok sıkılırsın sonlarda. Kaynak önerilerim:

Fen: Mozaik.
Matematik: Sinan kuzucu, fenomen B, bilfen biltest.

Paragraf ve Türkçe çok çözmedim vermem doğru olmaz ama sen benim gibi yapma çöz. Ara derslerden 1 soru bile çözmedim çalışırken ama zorlanıyorsan çözebilirsin.

Fenomen 8A paragraf ve hız yayınları matematik soru bankası aldım, her gün konu anlatımı izledikten sonra test çözüyorum, 1.30 saat falan ders calısıyorum.

Fenomen 8A paragraf ve hız yayınları matematik soru bankası aldım, her gün konu anlatımı izledikten sonra test çözüyorum, 1.30 saat falan ders calısıyorum.

Doğru olanı yapıyorsunuz hocam. Böyle devam.

Bende seninle aynıyım yarın dershane kursuyla ilk 1 dönem bitirceğim. Hedefim Atatürk Anadolu 483le alıyor günde 2-3 saat çalışacağım sadece. Ancak sınava çalışırken önce temeli halletmek lazım bu da düzenli olarak paragraf ve matematik çözmek demek. 450-460 okulda dersleri dikkatli dinleyerek yapılır rahatlıkla. Şu anki Özdebir netlerim 485-490 geliyor mesela o yüzden çok kasmayacağım. Ancak eksik olan bir yerin olsaydı mesela türkçe gibi yazdan itibaren çözmeye başlardım. Yanlışım varsa düzeltin bende girmedim sonuçta.

Yapılamaz. Bu arada denemelerden 480+ alıyorsanız çok iyi, tebrik ederim.
Teşekkürler. Benim demek istediğin sadece ders dinlemek değil ödevleri verlen kaynakları düzenli çalışılırsa yapılabilir onu demek istemiştim.

Teşekkürler. Benim demek istediğin sadece ders dinlemek değil ödevleri verlen kaynakları düzenli çalışılırsa yapılabilir onu demek istemiştim.

Öyle günü gününe verimli çalışılırsa (testi çözüp tamam 3 yanlışım çıktı deyip geçmeden) evet mümkün. Umarım istediğiniz liseyi kazanırsınız.

Öyle günü gününe verimli çalışılırsa (testi çözüp tamam 3 yanlışım çıktı deyip geçmeden) evet mümkün. Umarım istediğiniz liseyi kazanırsınız.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…