7. sınıf biri LGS'ye nasıl çalışmalı?

Sadece test çözebileceğim bir kitap var mı? Yeni nesilde olur içinde.

Koray varol, hız yayınları, av yayınları, muba, ulti yayınları. Bunlar temel-kolay yeni nesil seviyeler. Aralarından bence en iyisi kendi sınav senemde çözdüğüm koray varol.

Koray varol, hız yayınları, av yayınları, muba, ulti yayınları. Bunlar temel-kolay yeni nesil seviyeler. Aralarından bence en iyisi kendi sınav senemde çözdüğüm koray varol.

Hocam koray Varol bir sürü kitabı var matematik için. Önerdiğinizi bulup atar mısınız?

Hibrit'i ilk defa duyuyorum.

Hız yayınlarıymış hocam.

Son düzenleme:
Hocam koray varol bir sürü kitabı var matematik için. Önerdiğinizi bulup atar mısınız?

Hız yayınlarıymış hocam.

Koray Varol'un kılavuz serisi hocam, ben çok beğenmiştim. Siz beğenir misiniz bilmem.

Hibrit'e baktım ve evet, kazanım + kolay yeni nesil içeriyor. Hız yayınları kalitelidir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz onu.

Hazır aklımdayken size bazı beğenmediğim yayıncılıklardan bahsedeyim.

1- Sinan Kuzucu

Tamamen overrated, çöp. Sınavla alakası yok ama sorunca iyi derler.

2- Bilfen

Gereksiz derecede aşırı zor. Denemelerde normalde 460 alan ben Bilfen denemelerinden zar zor 390-400 alıyordum.

3- Okyanus (Master)

Türkiye'de görebileceğin en zor kitaplar Okyanus'un Master serisidir YKS'ye kadar. Bunu çözen Nasa'ya gider dedikleri kitap bu olsa gerek.

4- Mozaik

Hem zor hem sınavla alakası yok.

Hocam siz bu sene 7. sınıftınız okullar açılınca 8. sınıf olmayacak mısınız? Bence 8. sınıf alın ve şenol Hoca'nın playlisti ile o kitabı bitirin ama 7. sınıftan kalma matematiği iyileştirmek de iyidir.

1- sinan kuzucu.

2- bilfen.

Gereksiz derecede aşırı zor. Denemelerde normalde 460 alan ben bilfen denemelerinden zar zor 390-400 alıyordum.

3- okyanus (Master)

Türkiye'de görebileceğin en zor kitaplar Okyanus'un Master serisidir YKS'ye kadar. Bunu çözen NASA'ya gider dedikleri kitap bu olsa gerek.

4- mozaik.

Hocam siz bu sene 7. sınıftınız okullar açılınca 8. sınıf olmayacak mısınız? Bence 8. sınıf alın ve şenol Hoca'nın playlisti ile o kitabı bitirin ama 7. sınıftan kalma matematiği iyileştirmek de iyidir.

7.sınıf matematiğimi geliştirmek istiyorum bir şey bilmiyorum çünkü neredeyse.

7.sınıf matematiğimi geliştirmek istiyorum bir şey bilmiyorum çünkü neredeyse.

Tamam hocam 7. sınıftan gelin okullar açılana kadar temelinizi atın. Şu an en iyisini yapıyorsunuz.

Tamam hocam 7. sınıftan gelin okullar açılana kadar temelinizi atın. Şu an en iyisini yapıyorsunuz.

Teşekkürler hocam. 1 saat konu anlatımı, 30 30(öğlen akşam) soru çözümü yapıyorum. Soru bankasını alınca ilerleticem.

Teşekkürler hocam. 1 saat konu anlatımı, 30 30(öğlen akşam) soru çözümü yapıyorum. Soru bankasını alınca ilerleticem.

Rasyonel sayılarla toplama işlemi için tam sayılarla toplama işlemini hatırlamak gerekli mi?

Son düzenleme:

1- Sinan Kuzucu

2- Bilfen

Gereksiz derecede aşırı zor. Denemelerde normalde 460 alan ben Bilfen denemelerinden zar zor 390-400 alıyordum.

3- Okyanus (Master)

Türkiye'de görebileceğin en zor kitaplar Okyanus'un Master serisidir YKS'ye kadar. Bunu çözen NASA'ya gider dedikleri kitap bu olsa gerek.

4- Mozaik

Arkadaşım maşallah aramızda çok fazla zıtlık varmış.(yargılamıyorum sevmiyor olabilirsin) Bu 4 kitabın ikisi favori kitaplarımdı.(Master, sinan kuzucu) Ben de tam sinan kuzucu önerecektim bana bayağı faydası oldu çünkü LGS'ye fende bence bayağı benziyordu. Tabii görüş farklılıkları olabilir. Ama ben de zaten şu andan bu kitapları önermem sadece sömestr tatiline doğru sinan kuzucu alınabilir o kadar. Bu kitaplar (özellikle Master) zor zaten. Sadece sinan kuzucu bana ortalama gelmişti.(farklı düşünen olabilir.)

Rasyonel sayılarla toplama işlemi için tam sayılarla toplama işlemini hatırlamak gerekli mi?
Tebrik ederim bu ufak hareketler seni oldukça ilerletecek. Bolca paragraf çöz. BAŞARILAR DİLERİM!

Arkadaşım maşallah aramızda çok fazla zıtlık varmış.(yargılamıyorum sevmiyor olabilirsin) bu 4 kitabın ikisi favori kitaplarımdı.(Master, sinan kuzucu) ben de tam sinan kuzucu önerecektim bana bayağı faydası oldu çünkü LGS'ye fende bence bayağı benziyordu. Tabii görüş farklılıkları olabilir. Ama ben de zaten şu andan bu kitapları önermem sadece sömestr tatiline doğru sinan kuzucu alınabilir o kadar. Bu kitaplar (özellikle Master) zor zaten. Sadece sinan kuzucu bana ortalama gelmişti.(farklı düşünen olabilir.)

Olabilir hocam herkes aynı değil, ben hiç beğenmemiştim sinan Kuzucu'yu ama siz beğenmiş olabilirsiniz. Fikrinize saygı duyuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı