7.sınıfta çok çalışmana gerek yok. Günde 1 saat bir saat ders çalışman yeterli. Kendini nereden eksik hissediyorsan oradan çalış soru çöz . Zaten konuların 8le büyük bir bağlantısı yok. Sınav 8den geliyor zaten. 7 de hayatın tadını çıkar, sosyalleş gez lisede arkadaşlarını bir daha bulamayacaksın. seneye çok çalışman gerekecek ama.
Yapma
Gerçekten hiç gerek yok hedefin Galatasaray lisesi falan değilse zorlamana gerek yok liseye geçince dediklerimi daha iyi anlarsın
Ortaokul çok önemsiz ve hayatının en rahat yılları bence ders çalışman gereken bir sene değil 7.sınıf
Kendi kafana göre takılmaya devam et 8.sınıfta başlaman bence daha mantıklı.
Hocam arkadaşların da dediği gibi sınav 8 den çıkıyor benim karantinada geçmişti tabi ama 5,6 da da ders çalıştığım yoktu. Sonuç ilin en iyi liselerinden birindeyim 8 de de çok çalışmamıştım.
Hocam arkadaşların da dediği gibi sınav 8'den çıkıyor benim karantinada geçmişti tabii ama 5,6 da da ders çalıştığım yoktu. Sonuç ilin en iyi liselerinden birindeyim 8 de de çok çalışmamıştım.
Çözdüğün soruları kaydetmen şu şekilde mantıklı olur örnek matematik 25 D 5 y
5 yanlışın her birini bir yere ayır ve çözümlerini dikatlice bak.
Çok katkısı olur.
Ben hiçbir zaman bir ders programına %100 uyamadım. Biz robot falan değiliz zaten. Matematiğe çalışın yeter. Diğer dersler için sadece yazılılarda çalışın. 8. sınıfta zaten çalışırsınız.
Dersi derste dinle evde ders bile çalışma bence ödevler dışında. Bu kadar hayatsız olmayın .d daha çok erken. Ben şahsen 8'de çalıştığıma bile pişman oldum az çalıştığım halde. Hiçbir önemi yok.