Hocam arkadaşların da dediği gibi sınav 8 den çıkıyor benim karantinada geçmişti tabi ama 5,6 da da ders çalıştığım yoktu. Sonuç ilin en iyi liselerinden birindeyim 8 de de çok çalışmamıştım.7. Sınıfım. Açıkça kendim ders programı yapınca ortaya berbat bir sonuç çıkıyor.
Hocam arkadaşların da dediği gibi sınav 8'den çıkıyor benim karantinada geçmişti tabii ama 5,6 da da ders çalıştığım yoktu. Sonuç ilin en iyi liselerinden birindeyim 8 de de çok çalışmamıştım.
Teşekkürler hepinize. Son bir sorum olacak. Çözdüğüm soruları kaydetmeme gerek var mı? Örnek fen 100 soru 7 yanlış gibi.
Hocam o sene bende girsem öyle bir puan alırdım muhtemelenBen denemeye benzer olur sanıyordum.
280 almıştım 2021 LGS'den.
Herkese bu öneri yaramaz![]()
7. Sınıfım. Açıkça kendim ders programı yapınca ortaya berbat bir sonuç çıkıyor.
Dersi derste dinle evde ders bile çalışma bence ödevler dışında. Bu kadar hayatsız olmayın .d daha çok erken. Ben şahsen 8'de çalıştığıma bile pişman oldum az çalıştığım halde. Hiçbir önemi yok.7. Sınıfım. Açıkça kendim ders programı yapınca ortaya berbat bir sonuç çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.