7. sınıf için kaynak önerisi

Sebebi92

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ön Bellek 24 MB
İşlemci Hızı 2,30 GHz
İşlemci Türü Core™ i7
İşlemci Modeli i7-11800H
İşlemci Çekirdeği 8 Çekirdek
64 bit İşlem Var
İşlemci İmalatçısı Intel®
Maksimum Turbo Hız 4,60 GHz
İşlemci Nesli 11. Nesil
Optik Sürücü Türü Yok
Katı Hal Sürücü Ara Yüzü PCI Express
Katı Hal Sürücü Yapılandırması 1 x 512GB
Toplam Katı Hal Sürücüsü Kapasitesi 512 GB
Standart Yenileme Hızı 144 Hz
Grafik Denetleyici İmalatçısı NVIDIA®
7. sınıf için Nitelik Süper B, Okyanus Master, MUBA ve Nartest olmak üzere kaynaklarım var ancak artık kaynaklar yetmiyor; Karekök, 3-4-5 Yayınları ve Palme almayı düşünüyorum, sizin de öneriniz var mı?

kanka yetmiyor derken ne demek istiyorsun?Ben yedide gram bir şey çözmüyodum sadece sınav zamanı biraz çalışıyodum yetiyordu normal olarak.LGS döneminde bile çok çalışmamışımdır.

Kanka yetmiyor derken ne demek istiyorsun? Ben yedide gram bir şey çözmüyordum sadece sınav zamanı biraz çalışıyordum yetiyordu normal olarak. LGS döneminde bile çok çalışmamışımdır.

Vallahi zorunluluk getirmiş hoca günlük 150-200 soru falan yetmiyor o anlamda.

Dostum 7. sınıf öğrencisi için kaynak yetmeme durumunu anlamış değilim. Her ders için 1 tane kitap bitirmen senin için zaten yeterli olacak. Üniversite sınavı değil ki bu. 7. sınıfta bu kadar kasmana gerek yok bence. Ha 8. sınıfa geçince bol bol kaynak çözersin o ayrı mesele.
Soruna yanıt olarak Özdebir ve Aydın Yayınlarını tavsiye edebilirim.

Dostum 7. sınıf öğrencisi için kaynak yetmeme durumunu anlamış değilim. Her ders için 1 tane kitap bitirmen senin için zaten yeterli olacak. Üniversite sınavı değil ki bu. 7. sınıfta bu kadar kasmana gerek yok bence. Ha 8. sınıfa geçince bol bol kaynak çözersin o ayrı mesele.
Soruna yanıt olarak Özdebir ve aydın yayınlarını tavsiye edebilirim.

8 de direk yuklenmektense 7 de kendimi alıştırmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

@IX. Corleone @mrcn18 @Evrivariverken14 @soulsteal59 teşekkürler cevabımı aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı