Merhaba, 7 sınıf bir arkadaşım var. Ona 7.sınıfların karneleri için şablon lazım, 7.sınıf karne şablonu var mı? Ben bir sürü buldum ama ya lise ya da ilkokuldu, ortaokul 7.sinif için olursa güzel olur.
Kardeşim bari yalan söylemeyin ya derslerime çalışmadım sahte karne çıkartacağım demiyorda bence ailene direk söyle böyle boş işlerle uğraşmak yerine.
Her ne kadar size katılsam da bence bu bizi ilgilendirmez. Yaptığı şey kendi sorumluluğu, yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.
Ben inandım.Merhaba, 7 sınıf bir arkadaşım var. Ona 7.sınıfların karneleri için şablon lazım, 7.sınıf karne şablonu var mı ?ben bir sürü buldum ama ya lise ya da ilkokuldu, ortaokul 7.sinif için olursa güzel olur.
Hocam bizden sadece bir şey istemiş. Bizden istediğini verip bir durum varsa uyarmalıyız. Siz cevap vermeden uyarmışsınız.Bir konuyu bizimle paylaşıyorsan bizi ilgilendiriyor demektir ilgilendirmemesini istiyorsan paylaşma kendin ara.
Hocam bizden sadece bir şey istemiş. Bizden istediğini verip bir durum varsa uyarmalıyız. Siz cevap vermeden uyarmışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.