7. sınıf kaynak önerileri

BttrMessi

Decapat
Öncelikle merhaba. Kardeşim için 7. sınıf kaynak kitaplar bakıyorum. Türkçe-fen-matematik dersinden önerebileceğiniz zor kitaplar varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle merhaba. Kardeşim için 7. sınıf kaynak kitaplar bakıyorum. Türkçe-fen-matematik dersinden önerebileceğiniz zor kitaplar varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Kasmayin bu kadar devletin verdiği kitaplar 7.sinif için ideal bence. Ayrıca lgsde bu sorulara çok yakın çıkıyor

Kardeşinizin çok fazla temeli yoksa, soru tiplerine de alışkın değilse zor kitaplar önermem. Üstelik bana göre 7. sınıftan çok fazla kaynak alıp çalışmaya başlamaya gerek yok, bu senenin sonundan başlasa yeter diye düşünüyorum.
Yine de zor kitap arıyorsanız Hız Yayınları'nı veya Okyanus Yayıncılık'ın Master kitaplarını tavsiye edebilirim. Özellikle Okyanus diğer kitaplara göre zor.

Öncelikle 7.sınıfa gidiyorsan saklamana gerek yok belli yani bir sürü soru sormuşsun ve bunun için hesap açmışsın belli 7.sınıfa gidiyorsun kardeşim deyip kılıf uydurmana gerek yok. Burada kimse 7.sınıf diye(belli bir kitle hariç) seni aşağılamaz ben de 7ye gidiyorum.

Eğer liseye gitseydin hangi kitabın faydalı olacağını bilirdin.

Hangi kitap iyi olur dersen zor okyanus Master diyorlar ama gerçekten çok lüzumsuz bir kitap. Newton gibi yayınlar güzeldir ama.

Soru sorduğumu nereden gördün bilmiyorum ama liseye gidiyorum. Kaynak önerisi için teşekkürler. Koray Varol'un yeni çıkan Plus serisinden aldık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı