7. Sınıf Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technique

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sene 7. sınıfa geçtim. Geçen sene notlarım hepsi 5'ti. TEOG'un bu sene 7. sınıflara uygulanma olasılığı yüksek. 7. sınıf hakkında bilgilerinizi bekliyorum.

7. sınıf çok güzeldir . 8. sınıfa doğru notlarının düşmesine başlangıçtır. Ailen her bilgisayara oturduğunda seneye sınavının olduğunu hatırlatmaya başlar (bende öyleydi) . Okul ortamında kızlarla aran aşk bakımından iyi değilse coşmaya başlarsın (azgınlıkta olabilir) . Ders konusunda ise SBS olsaydı işe yarar şeyler öğrenirdin ama TEOG olduğu için 6-7 önemsiz kaldı artık . Dershane daha gıcık gelmeye başlayabilir gelecekle ilgili meslek hayalini biçimlendirirsin . ıPhone isteyebilirsin (belki vardır bilmiyorum) . Bilgisayarla ilgili daha fazla şeyler öğrenmek istersin . Ben şuan Lise 2 ye geçtim aklımda kalanlar bunlar. Ama sakın LoL oynama yada başlama çünkü bağımlılık yapıyor derslere karşı olumsuz etki fazlasıyla yapıyor söylemedi deme .

7. sınıf yeni konulara başlangıçtır. Sanırım bu sene öğreneceğin kümeler vs. konular 9. sınıfta ayrıntılı çıkıyor. Ben 7. sınıfı belgesiz geçmiştim. 8. sınıfta 1.dönem teşekkür, 2. dönem 83 ortalamayla geçmiştim. Biraz zor olabilir senin için, ama emin ol 9. sınıftan çok daha kolay :)

7.sınıf çok kolay ama 7.sınıftaki gördüğün matematiği iyi dinlemelisin. Çoğu kişinin sevmediği ders. İyi dinlemelisin diyorum çünkü 9.sınıfta 10.sınıfta 11.sınıfta ve 12.sınıfta bunların devamını görüceksin ve başını hatırlayamassan nasıl yapıldığını hatırlamassan işin ozaman yaş olur. Sana abi tavsiyesi Arkadaşın dediği gibi 9.sınıf çok kolay. Başını duvarlara vurmak istemiyorsan çalışacaksın ! Önceliğin ders olup ondan sonra oyun ve eğlence olmalı. Bir iş sahibi olduktan sonra işten sonra gene eğlenirsin. Ozaman anlarsın dediklerimi. Şimdilik sen önümüzdeki maçlara bakıcaksın :)

7. sınıfta eylenirsin. Eğer Teog mevzusu 8. sınıfta yoksa böyle olur. Tabi 7. sınıfta teog varsa senin için pek güzel yıl olmayacaktır. Ben 7. sınıfta özel okulun bursluluk sınavına girmiştim. Eğer öyle bi şansın varsa dene bence. Genel olarak 7. sınıf liseye yaklaştığın bi yıldır. Eylenmenle beraber derslerine çalışmayı unutma. Altyapı hepsinden önemlidir :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı