8. Sınıf Nasıldır?

TEOG çıkınca ilk giren kişilerden biri de benim, ilk olduğu için mi bilmem ama zordu, şuan lise 2'ye geçtim elime yeni TEOG sınavını aldığımda Matematik dersinden 1 yanlışım çıktı :D Yani çok stres yapmazsan rahat bir yıl geçirirsin, eğer yeni bir okula gidiyorsan yeni arkadaşlara, yeni öğretmenlere, yeni ortama alışmak biraz sürebilir, bu senin sosyalliğine bağlı.
Ben de Lise 2'ye geçtim. TEOG'a ilk bizler girdiğimiz için sınavı becerememişlerdi :D.
8. sınıfta okuduğum okul kenar mahalle okulu olduğundan, öğrencilerin çoğu da biraz :)ROFL:) tembel olduklarından sınavlar falan çok kolaydı. Çok rahat geçti. Tabi çalışırsan senin için de rahat geçer. Zaten hocalar TEOG'a hazırlanmanız için çok da ödev vermiyorlar.
Edit: Niye ROFL diye bir şey yazılmış anlamadım :LOL:. Amacım parantez içine şunu koymaktı: :ROFL:
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı