7.sınıf zor mu?

Çok takma zaten 400 puan üstü yapmadığın sürece OBP'li bir liseye yerleşirsin hatta 400 üstü bile kurtarmıyor en az 450.

Zaten fen lisesi hedefim yok annem ve babamda diyor en iyi Anadolu lisesine gir diye oda zaten 390-400 puan civarındaydı herhalde.

Liseye zor diyorsun ya bende bi örnek verdim hayatımdan.Yani seninki daha başlangıç sayılır,sıkı tut dersleri diyorum.
Ben de hukuk düşünüyorum zaten. 7. sınıfla alakası ne gerçekten forumdaki herkes mi çatlak olur.

Arkadaşlar ortaokulun hiçbir sınıfı zor değildir. Dersi biraz dinleyip sınava 2 saat çalışırsanız 90 üstü ortalama ile çok rahat geçersiniz. Zor dediğimiz kısımlar Lise ve üniversite bölümleri.

7'den 8'e geçmiş birisi olarak baya bir temel var.O yüzden konuları çok iyi bilmelisin.Ortalamam 98,9'du.O kadar abartılacak zorluk yok.

Değil. Şuan 11. sınıftayım, 7. sınıftayken sınavlara bile çalışmadan 95 ortalamayla bitirmiştim.

Ben 7. sınıf diyorum sen lise diyorsun.
Arkadaş haklı aslında. Evet alakası yok fakat asıl zorluğu gerçekten lisede göreceksiniz. Ortaokulun keyfini çıkarmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…