7. Sınıfta 22 Gün Devamsızlık ile Sınıfta Kalınır mı?

Hasan43

Decapat
Arkadaşlar merhaba, ortaokul 7. sınıf öğrencisiyim. Karne ortalamam 90.6, devamsızlığım özürlü 0, özürsüz 22.
Sınıfta kalır mıyım? Zayıf dersim yok, 78'den düşük dersim yok. Çoğu 85 ve üzeri.

Kalmazsın. Özürsüz 10 günü toplamda 30 günü geçmemesi gerekiyor koşulu sağlamışsın problem yok. Bunun yanında 36 özürsüz devamsızlık ile kalmamıştım.

Kalmazsın. Özürsüz 10 günü toplamda 30 günü geçmemesi gerekiyor koşulu sağlamışsın problem yok. Bunun yanında 36 özürsüz devamsızlık ile kalmamıştım.

Lisede öyle biliyorum ? birde 20 gün özürlü 10 gün özürsüz değilmi sınır?

Kalmazsın ama bence kalmalısın 22 gün ortamlarda sürterken aklına gelmeliydi. Korkma kalmazsın.

Kalmazsın ama bence kalmalısın 22 gün ortamlarda sürterken aklına gelmeliydi. Korkma kalmazsın.

Ya ne yalan söyleyeyim 6-7 gün kaçmıştım hep arkadaşlarla aslında olay internet kafeye 1 kez gitmemle başladı. Oradaki bilgisayarlarda 1070 ve RX 580 tabanlı bilgisayarlar vardı istediğimiz oyunları full ayarlarda oynuyorduk evdeki bilgisayarlar da patates olunca oraya bağımlı kaldık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalmazsın. 27 gün özürsüz devamsızlık ile geçmiştim 8. sınıfı.

Benim zamanımda lise 3'e kadar vardı, lise 3'de 105 gün gitmemiştim. Özel okul olduğu için rahattı ayrıcalıklıydı. Müdür babamı aramıştı; oğlunuz sınıfta kalıyor, devamsızlığı 90 günü geçti diye. Babamda bırakın kalsın sıpa demişti, müdür ise devamsızlık günlerimi silmişti, 90 güne sabitlemişti hey gidi. Matematik sınavına girmemiştim, kaçmıştım. Girmediğim sınavın kağıdını hoca arkadaşa doldurtmuştu, 85 almıştım. Neler gördü bu gözler

Fetullah gülenin okullarından birinde okumuştum. Hey gidi... Zaman gazetesine bir kişiyi 7 abone yaparlardı, zengin bebeleri doluydu okul fakat hiç biri dindar değildi. Cumaya diye okuldan kaçar kafe de Knight Online atardık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…