7. Sınıfta 22 Gün Devamsızlık ile Sınıfta Kalınır mı?

Abi hiç gitmeseymişsin 105 gün ne kaç gün kaldı zaten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokul sınıflarında kalma yoktur. Ortaöğretimde yani liselerde kalma başlar. Liselerde:
10 gün özürsüz, 20 gün özürlü devamsızlık hakkınız var, ayrıca: "Özürsüz" devamsızlığınız 5 günü geçerse puanınız yetse bile takdir, teşekkür, onur vb. belgelerden yararlanamazsınız.

8. sınıfta (knight onlineın patladığı dönemler) 50 gün devamsızlığım vardı ve 19.5 gün devamsızlık yazıp geçirmişlerdi. Sanırım 1 sene daha katlanmak istemediler. Nerede okuyorsun? Sıradan bi devlet okuluysa hiç sorun olmaz.

Abi hiç gitmeseymişsin 105 gün ne kaç gün kaldı zaten
Zorunlu bir yerde tutulma bana göre değildi ayrıca okulda baskı vardı mesela namaz saatlerinde hocalar tek tek sınıfları dolanır namaza gitmeyen var mı diye bakar hesap sorardı. Ben yalan uydurmuştum tüm sene ayağım alçıdan çıktı yara var namaz kılamıyorum derdim ya da tuvalette 20 dk saklanırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Devlet okulu, özel okul imam hatip vb. değil

Haklısn küçükken bizde yapıyorduk aynısını da doğru değil işte.

Haklısn küçükken bizde yapıyorduk aynısını da doğru değil işte.

Ders çalışmayan gelecekte hedefi olmayan tembel bir öğrenci olsam doğru değil derim ama canımız sıkılıyordu biraz da bilgisayar hevesi olunca kaçıyorduk.

Ders çalışmayan gelecekte hedefi olmayan tembel bir öğrenci olsam doğru değil derim ama canımız sıkılıyordu biraz da bilgisayar hevesi olunca kaçıyorduk.
Şimdi tembel olarak değilde ders çalışmaya küçüklükten alışmayan insan ileride zorluk çeker ha çalışır kazanır öğrenir ama mecburiyetten ve eziyet gibi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…