7. sınıfta 33 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Velin okula gidip durumu anlatacak. Çok takmamak lazım. Velin konuşsun devamsızlığını silerler zaten. Ortaokulda sınıfta kalmak yok diye biliyorum ben.

Dostum ortaokulda devamsızlık toplamın 20'yi geçerse sınıf öğretmenleri kurulunun onayıyla sınıf atlıyorsun, eğer sınıf öğretmenin geçirmez ise sınıf tekrarlıyorsun ama ben şu ana kadar öğrencisine sınıf tekrarlatan sınıf hocası ne gördüm ne duyum.İçin rahat olsun sınıfta kalmazsın.

Arkadaslar bu yıl kolum kırıldı ve 4 hafta okula gidemedim. Yani 20 gün okula gidemedim ve rapor da almadık. Sınıfta kalır mıyım? Bu aralar bu konudan dolayı baya bir streslendim.
O 4 hafta için raporun yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisede sakın ha sınırı geçme ailen hapse girer söyliyeyim.
Not : ilkokul 1. Sınıfta 62 gün devamsızlığım vardı hoca sinirden kapıya tekme attı. (kapı kırıldı)

Lisede sakın ha sınırı geçme ailen hapse girer söyliyeyim.
Şaka yapıyorsun sanırım. Benim arkadaşımın 19 gün devamsızlığı vardı ve sınıfta kaldı fakat ailesi hiçbir ceza almadı. Zaten yazdığın çok mantıksız ve saçma bir şey.

Kalma Ortaöğretim (Liselerde) başlıyor. Liselerde devamsızlık hakkı 10 gün özürsüz 20 gün özürlü sistemi ile ilerlemekte.

Yanlış Bilgilendirme
Şaka yapıyorsun sanırım. Benim arkadaşımın 19 gün devamsızlığı vardı ve sınıfta kaldı fakat ailesi hiçbir ceza almadı. Zaten yazdığın çok mantıksız ve saçma bir şey.
Ben ciddiyim ayrıca bu yıl çıktı sanırım.
Her 10 günde bir şey olacak.
1. 10 günde : Bir şey yok
2. 10 günde : Uyarı 5 gün devamsızlıktan sonra aileye kağıt yollanıyor.
3. 10 günde : Yeniden kağıt yollanıyor.
4. 10 günde para cezası (ailece)
5. 10 günde para + uyarı cezası(ailece)
5.'den sonrası hapis diye biliyorum.

İnternet'te araştırdım fakat böyle bir şey bulamadım. Bana bir kaynak gösterebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…