7. sınıfta 33 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Okuldan okula değişiyor. 20-25 gün devamsızlık ile kalan ortaokul öğrencisi de var, 55-60 gün devamsızlık ile geçen öğrenci de var. Ama çok yüksek ihtimalle kalmazsın. Karneler falan ne zaman alınıyor bilmiyorum ama geç kalmadıysan velin ile müdüre ya da müdür yardımcısına gidip, bu konuyu konuşabilirsin. Kalma ihtimalin var, utanmak ya da çekinmek ayağına bu dediğimi yapmamazlık etme. Yine de karar senin ama faydası olabilir. Tabi orada ne efendiliğini, ne öğrenciliğini bırakırlar. Bayağı gömer yetkili bey. :)

Eğer gitmeyi düşünüyorsan, sizin sınıfınız ile ilgilenen müdür yardımcısına gidersen daha iyi olur. Müdür bu işlere bakmıyor.

Arkadaslar bu yıl kolum kırıldı ve 4 hafta okula gidemedim. Yani 20 gün okula gidemedim ve rapor da almadık. Sınıfta kalır mıyım? Bu aralar bu konudan dolayı baya bir streslendim.
Bizim sınıftaki elemanın tüm sınıf dahil gelemeye gelmeye yüzünü unuttuk 1 gün sınavlara geliyor sonra puff yok zaten çoğu sınava girmiyor bile öğretmenler kurulu toplanıp geçiriyorlar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı