7. sınıfta açık ortaokulla geçilir mi?

6. sınıfta masa başına oturup hiç ders çalışmamama rağmen sadece dersi dinleyerek 97,5 ortalamayla geçtim sınıfı. sonraki sınıflardaki konularının beni pek zorlayacağını düşünmüyorum açıkçası az da olsa göz atmıştım.

Hocam kendi tercihiniz bence geçmeyin sınıf değiştirebilirseniz veya arkadaş edinebilirseniz her şey belki düzelebilir. Fakat bu sizin tercihiniz, kendi yolunuz o yüzden bence iyi düşünün öyle karar verin.

ben de onu düşünmüştüm bi aralar ancak şöyle ki bana yakın olan okulların başarısı, öğretmenlerin kalitesi vb. konular hakkında pek bir bilgim yok ve açıkçası evde kendi programımı hazırlayıp beden gibi boş derslerden muaf olup liseye geçiş sınavına hazırlanmak daha mantıklı gelmişti bana.

Hocam evet mantıklı geliyor ama 8.sınıfta birinden destek alıp sıkı bir şekilde bilmediğini sora sora öğrenmek var bir de tek başına 2 yıl çalışmak var. Kararı size bırakıyorum. Sınıf değiştirin bence ve açığa geçerseniz sonradan pişman olma şansınız var. Rehberlik servisinden destek alabilirsiniz ne yapmanız konusunda.

Dostum 7. sınıftan 12. sınıfa kadar tek başına mı ders çalışacaksın? En azından 9.sınıfa başla ondan sonra karar verirsin.
liseye kadar açıktan okumayı düşünüyorum açıkçası lisede örgüne geçebilirim zaten

Bence liseyi bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…