7. sınıfta devamsızlık hakkı kaç gün?

RyderWilson

Hectopat
Daha fazla  
7.sınıfa gidiyorum 20 gün özürsüz 5 gün özürlü devamsızlığım var hiçbir ders ortalamam düşük değil sınıfta kalır mıyım? Ve belge alamaz mıyım? @333365

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıfta kalmamak için devamsızlığın özürsüz olarak 10, toplam olarak ise 20 günü geçmemeli.
Lise için geçerli dediğiniz, ortaokulda böyle bir olay yok. Yalnız özürsüz 20 günü geçerse sıkıntı olabiliyor sanırım, @333365 hocam söylemişti.

Özürsüz 14 özürlü 14,5 gün devamsızlığım var 8.sinif, ortaokulda kalma yok.
Ortaokulda kalma var. Bir arkadaşım hafızlık için sınıfta kalmıştı.
Lise için geçerli dediğiniz, ortaokulda böyle bir olay yok. Yalnız özürsüz 20 günü geçerse sıkıntı olabiliyor sanırım, @333365 hocam söylemişti.
Evet, dalgınlıktan yanlış yazmışım. Özürsüz 20, toplam 30 diye hatırlıyordum ben de. Düzelttim o zaman.

Ortaokulda kalma var. Bir arkadaşım hafızlık için sınıfta kalmıştı.

Evet, dalgınlıktan yanlış yazmışım. Özürsüz 20, toplam 30 diye hatırlıyordum ben de. Düzelttim o zaman.
Kendiniz söylüyorsunuz hocam hafızlık için diye. Zorunlu kalma yok galiba, ŞÖK'e giderse geçiriyorlar çoğunlukla.

Kendiniz söylüyorsunuz hocam hafızlık için diye. Zorunlu kalma yok galiba, ŞÖK'e giderse geçiriyorlar çoğunlukla.
Tam olarak açıklamadım. Hafızlık için sadece 1 yıl izin veriliyor. İlk sene sınıfı geçebiliyordu yani. 2. sene de hafızlığa devam etmek istedi. O yüzden o sene hiç okula gelmeyip seneye aynı sınıfı okumayı tercih etti.
Ben hocaya sormuştum ortaokulda yok demişti
Belki dersten dolayı sınıfta kamadan bahsetmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı