7. sınıfta İngilizce nasıl öğrenilir?

PazaniL

Hectopat
Arkadaşlar, 7. sınıftayım ve İngilizcem yok hiç. Cümle vb. kuramıyorum veya cümleleri, konuları anlamıyorum. Baştan başlamak istiyorum İngilizceye? Ne öneririsiniz? Fazla İngilizcem de olsun istemiyorum. Sınıfla aynı konuda gideyim yeter.

Öncelikle daha geç kalmış sayılmazsın. Ama daha da geç kalma.

Kursa gitme imkanin varsa kaliteli bir kurs önceliğin olsun. Yoksa Bilgisayardan Rosetta Stone gibi uygulamaları kullanabilirsin. Tabi bu uygulamalarla bir yere kadar ilerleyebilirsin.
Dil öğrenirken, dil bilgisi+ okuma + konusma ve dinleme birlikte olması gerekiyor. Bunları içerecek bol bol pratik yap. 2 Yıl kadar bir sürede öğrenebilirsin. Dil öğrenmek sürec işidir ve uzun süre ister. Kolay gelsin.

Ders kitaplarında anlatılan konuları tekrar edebilirsin, YouTube üzerinden.

Arkadaşlar, 7. sınıftayım ve İngilizcem yok hiç. Cümle vb. kuramıyorum veya cümleleri, konuları anlamıyorum. Baştan başlamak istiyorum İngilizceye? Ne öneririsiniz? Fazla İngilizcem de olsun istemiyorum. Sınıfla aynı konuda gideyim yeter.
Geç kalmış denilemez. Youtube'den videolar izleyebilirsin. Oyunları ingilizce oynarsan orada bile bir şey öğrenilir. Çok yöntemi vardır. 7.sınııfı özledim bir an İngilizce duyunca :D. Lisede ingilizcem bile en düşüğü gördü...

Günlük kelime çalış. İleriye bırakma. Gramer ileride de öğrenilir, şimdiden kelime çalışmaya bak.

Kelimelere çalışırım çalışmasınada fiiler için diyorum ben fiiller falan ben bunları öğreneceğim kanal vb var mı önereceğiniz?

Aile durumunu bilmemekle beraber önerim ing kursa gitmen olacaktir.

Durum pek iyi değil şu an ing kursu maalesef olmaz

Geç kalmış denilemez. YouTube'dan videolar izleyebilirsin. Oyunları İngilizce oynarsan orada bile bir şey öğrenilir. Çok yöntemi vardır. 7.sınııfı özledim bir an İngilizce duyunca :D. Lisede İngilizcem bile en düşüğü gördü...

Kelime falan az çok biliyorumda fiiller falan vb bilmiyorum anlamıyorum yani cümleden bildiğim kelimeleri görünce böyle anlamış gibi falan oluyorum bazen tutuyor

Öncelikle daha geç kalmış sayılmazsın. Ama daha da geç kalma.

Kursa gitme imkanin varsa kaliteli bir kurs önceliğin olsun. Yoksa bilgisayardan Rosetta Stone gibi uygulamaları kullanabilirsin. Tabi bu uygulamalarla bir yere kadar ilerleyebilirsin.
Dil öğrenirken, dil bilgisi+ okuma + konusma ve dinleme birlikte olması gerekiyor. Bunları içerecek bol bol pratik yap. 2 Yıl kadar bir sürede öğrenebilirsin. Dil öğrenmek sürec işidir ve uzun süre ister. Kolay gelsin.

Paralı dediğiniz şey sanırım hem 2 yıl gibi bir zamanım yok sadece fiiller falan öğrenmek istiyorum İngilizceyi kökden öğrenmek istemiyorum yani benim sınıfımın İngilizce seviyesine gelmek istiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı