7. sınıf öğrencisiyim 45.5 gibi bir devamsızlığım var, ailem gönderiyor ama gitmiyorum ve çalışmayı düşünüyorum, okulda kalır mıyım? Aileme para cezası gelir mi? Gelirse ne kadar gelir? Okula full gitmeyeceğim, teşekkür ederim.
Devamsızlık o.Ailene neden para cezası gelsin dostum? Ben hiç kalma görmedim ancak 7. sınıfta 45 ortalaması olan da görmedim. Emin değilim.
Para cezası gelmez ama zaten özürlü olsan bile 20 günü geçemiyorsun diye biliyorum.Kalma ihtimalin var.7. sınıf öğrencisiyim 45.5 gibi bir devamsızlığım var, ailem gönderiyor ama gitmiyorum ve çalışmayı düşünüyorum, okulda kalır mıyım? Aileme para cezası gelir mi? Gelirse ne kadar gelir? Okula full gitmeyeceğim, teşekkür ederim.
Özür dilerim hocam yanlış oldu.Devamsızlık o.
Para cezası gelmez ama zaten özürlü olsan bile 20 günü geçemiyorsun diye biliyorum.Kalma ihtimalin var.
Ailene neden para cezası gelsin dostum? Ben hiç kalma görmedim ancak 7. sınıfta 45 ortalaması olan da görmedim. Emin değilim.
Hocam adam gitmiyormuş zaten. Ayrıca ŞÖKK dediğiniz olay ne?Ş.Ö.K.K sayesinde sınıfta kalmazsın, gitmeye devam et.
Hocam adam gitmiyormuş zaten. Ayrıca şökk dediğiniz olay ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.