7.sınıfta sınavlara ve derslere çalışmak için program önerisi

sosisliseven_3.1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 7.sınıfım takdir almam lazım. Sizin bildiğiniz ücretsiz derslere veya sınavlara çalışma programı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 7.sınıfım takdir almam lazım. Sizin bildiğiniz ücretsiz derslere veya sınavlara çalışma programı var mıdır?

Takdir almak için dersi dinlemek ve sınava birkaç gün kala konuları tekrar edip olası sorulara bakman yeterli 10.sınıfım tarih olmadan 95 96 tarihle 93 civarı bir ortalamam var(sözlü olmadan)ve sadece bu dediklerimi yapıyorum.

Takdir almak için dersi dinlemek ve sınava birkaç gün kala konuları tekrar edip olası sorulara bakman yeterli 10.sınıfım tarih olmadan 95 96 tarihle 93 civarı bir ortalamam var(sözlü olmadan)ve sadece bu dediklerimi yapıyorum.
Valla abi dersleri dinliyom tekrar yapıyom 1 günde çok konu işleniyor bizde ondan

Aşırı bir prgorama gerek yok dostum, tek yapman gereken dersi derste dinle, notlarını tut, ödevlerini yap ve eve geldiğin zaman hocayla kitapta konuyu işlediğiniz yerleri tekrar et, tuttuğun notları tekrar et yeterli. Sınava biraz zaman kala son tekrarını yap ve soru çöz. Ögm materyal soru için gayet iyi, bütçen varsa 1 tane soru bankası alabilirsin ama bence gerek yok. MEB kitabında ki ünite sonu soruları gayet yeterli.

Aşırı bir prgorama gerek yok dostum, tek yapman gereken dersi derste dinle, notlarını tut, ödevlerini yap ve eve geldiğin zaman hocayla kitapta konuyu işlediğiniz yerleri tekrar et, tuttuğun notları tekrar et yeterli. Sınava biraz zaman kala son tekrarını yap ve soru çöz. Ögm materyal soru için gayet iyi, bütçen varsa 1 tane soru bankası alabilirsin ama bence gerek yok. MEB kitabında ki ünite sonu soruları gayet yeterli.
Hocam konuları biz bitirdikte ondan okula gittiğimiz zaman hoca film açıyo nerdeyse full😒konuları tekrar dinlemek için istemiştim youtube a bakardım ama internet yok evde şuan mobil veri kullanıyorum oda az kaldı

Hocam konuları biz bitirdikte ondan okula gittiğimiz zaman hoca film açıyor neredeyse full😒konuları tekrar dinlemek için istemiştim YouTube'a bakardım ama internet yok evde şu an mobil veri kullanıyorum oda az kaldı

7. sınıf öğrencinin düştüğü hale bak :( hocam ailenize söyleyin internet yüklesin size yapacak bir şey yok. Olmazsa ders kitabından ilerleyin.

7. sınıf öğrencinin düştüğü hale bak :( hocam ailenize söyleyin internet yüklesin size yapacak bir şey yok. Olmazsa ders kitabından ilerleyin.
Sormayın hocam söylüyorum sil süpürden al diyolar ders kitabının anlatımıda kötü zaten rasyonel sayılarda çıkarmada nasıl yapıldığını bile göstermiyor😞

Sormayın hocam söylüyorum sil süpürden al diyorlar ders kitabının anlatımıda kötü zaten rasyonel sayılarda çıkarmada nasıl yapıldığını bile göstermiyor😞

Hocam ailenizle bir şekilde anlaşmanız lazım, biraz yokuşa oynayın bence :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı