7. sınıfta sözleşme ne anlama gelir?

TSNG357

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün okulda arkadaşım bana küfür etti. Ben de ona vurdum ve hoca bunu gördü. Bana sözleşme imzalattı fakat ek-9 değil söleşmeyi kendim yazdım ve imzaladım. Gelecekte memur olamama veya fen lisesine gidememe sorunu yaşar mıyım?

Merhaba bugün okulda arkadaşım bana küfür etti. Ben de ona vurdum ve hoca bunu gördü. Bana sözleşme imzalattı fakat ek-9 değil söleşmeyi kendim yazdım ve imzaladım. Gelecekte memur olamama veya fen lisesine gidememe sorunu yaşar mıyım?

Disiplinden ceza yersen siciline işlenir ama sorun falan çıkmazsa siliyorlar sicilinden o sorunları askeride sıkıntı çıkarabilir ama.

Disiplinden ceza yersen siciline işlenir ama sorun falan çıkmazsa siliyorlar sicilinden o sorunları askeride sıkıntı çıkarabilir ama.

8. sınıf sona kadar sorun çıkarmadı silerler sicilinden o cezayı disiplin kuruluyla yapıla biliyor.

8. sınıf sona kadar sorun çıkarmadı silerler sicilinden o cezayı disiplin kuruluyla yapıla biliyor

Peki gelecekte memur olmamı etkileyebili mi?

Hiçbir şey olmaz, korkmayın. Öğrencilerin gözünü korkutmak için öğretmenlerin, öğrencilere zorla imzalattığı kağıttır. Reşit olmayan öğrenciye imzalattırılan kağıdın, ne geçerliliği olacak ki? :D Korkmayın. İlerleyen zamanlarda başınızı da ağrıtmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı