7 veya 8. Nesil İşlemci Önerisi

Anakart, işlemci ve RAM’inizi 700-800TL aralığında satabileceğinizi düşünüyorum. 1500TL bütçenize eklediğinizde elinizde 2200-2300TL oluyor. Biraz daha zorlayarak veya RAM’i 8GB 3000MHz seçerek geleceğe yönelik de bir sisteme sahip olabilirsiniz.

Tam Ryzen önermeye girmiştim ki baktım arkadaşlar çoktan gelmişler :D Üstte cevapla yaptığım mesaj gayet iyi arkadaşın dediği gibi yaparsanız pişman olmazsınız.

Anakart, işlemci ve RAM’inizi 700-800TL aralığında satabileceğinizi düşünüyorum. 1500TL bütçenize eklediğinizde elinizde 2200-2300TL oluyor. Biraz daha zorlayarak veya RAM’i 8GB 3000MHz seçerek geleceğe yönelik de bir sisteme sahip olabilirsiniz.

Sattığım parçaların 16 ay garantisi var ancak ben bunları sattığım zaman faturasını alan kişiye vermek zorundamıyım o konuda bilginiz var mı?

Sattığım parçaların 16 ay garantisi var ancak ben bunları sattığım zaman faturasını alan kişiye vermek zorundamıyım o konuda bilginiz var mı?
Alıcıya kalmış bir şey. Ben olsam garanti durumundan ötürü isterdim ki ikinci elde garantisiz ve faturasız ürün almam. İsterse bir kopyasını verirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı