7 yıldır çalıştığım iş yerinde tacize uğradım

Bu konuda emin misiniz? Benim bildiğim işin içinde suç unsuru olan bir durum varken özel hayatın gizliliğine pek bakılmıyor. Avukata danışmak daha doğru
Hukuk ile bu görüntüyü paylaşmak oluyor. Ama siz bu fotoğrafları kişinin ailesini atarsanız kişi özel hayat ihlali hakkını kullana bilir belki.

Delil olarak evet kullanıla bilir ama sadece resmi kurumla. Kişinin karısı ya da çocukları ile paylaşmak özel hayat ihlali diye biliyorum ben.

savcılık, polis ve avukat bu üç yer ile paylaşın. (Amaç karşı tarafa koz vermemek)

Merhaba arkadaşlar. Şirketin hukuk bürosu dava açtı kendisine, bir kaç kişiye daha aynısını yapmış. Bazıları sessiz kalmış, aralarında evli kadınlar var üstelik! İsim vermem mümkün değil, benden çokça özür dilendi ve açıkçası onların kabahati olduğunu düşünmüyorum, ellerinden gelen her desteği vermeye çalışıyorlar. Şu anlık gelişmeler bunlar. Ek olarak bütün videoları, ekran görüntüleri hukuktan arkadaşlara ilettim, merak etmeyin.

Biber gazını da alamadım maalesef.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bir erkek olarak 2 defa fiziksel tacize uğramıştım. Büyük geçmiş olsun; bunun ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Kolay atlatılacak bir durum değil.
Öyle bir noktaya geldik ki bazı insanlara cinsiyet bile fark etmiyor. Size de çok geçmiş olsun, umarım daha iyisinizdir.

Mesajınızı şimdi gördüm, evet, hukukçu arkadaşlar da böyle dediler yaralamaya sebebiyet vermeyen türleri de varmış ama onlar sadece "kışkırtma" amaçlı kullanılırmış yani anca korkak olanları falan kaçırır diye düşünüyorum. Biber gazı önerdiler onlar, taşımakta sakınca yokmuş.

Herkesin mesajlarına dönemedim ama hepsini okudum bu neticede herkese teşekkür ediyorum destekleri için.

Son düzenleme:
Sürecin tüm adımlarını bizimle paylaşın lütfen.

Biber gazı av bayilerinde mevcut. NATO marka var en çok satılan bu zaten trendyolda hepsiburada gibi sitelerden temin edile bilir.

Sürecin tüm adımlarını bizimle paylaşın lütfen.

Biber gazı av bayilerinde mevcut. NATO marka var en çok satılan bu zaten trendyolda hepsiburada gibi sitelerden temin edile bilir.
Merhaba, hukuk tarafından bize sosyal medyada paylaşım yapmayın denildi ama burası anonim olduğu için bir kaç detayı paylaştım, ekstra gelişme olunca yazıyorum.

Biber gazı alamama sebebim çarşıdaki güvenlik malzemeleri satan yerden alacaktım ancak kapalıydı olmazsa dediğiniz gibi internetten sipariş vereceğim.

Olayın sonucunun olumlu sonuçlanmasına sevindim. Yaşadıklarınız için geçmiş olsun bir daha yaşamamanız dileği ile.

Hocam siz psikolog asistanısınız doğru değil mi? Oradaki karaktersiz psikolog asistan falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…