7 yıldır çalıştığım iş yerinde tacize uğradım

Git dava et bu şerefsizleri akşama kadar döveceksin o zaman akıllanacaklar.

Bugün 3 kişi bu kişinin ailesiyle görüştük, bizden özür dilemek istiyormuş. Hatta bir ara "oğlum yapmıştır ben anlamam sosyal medya falan" diye savunmuş kendini garip bir şekilde. Hukuk bürosu şikayeti iletti, bize bilgi vermiyorlar ama ifade için çağırırlar dediler sanırım şu an gözaltında.

Kabul etmeyin bence hukuk yoluyla devam edin.
Benlik sorun yok ama diğerlerine pek güvenmiyorum. Birinin yeni çocuğu oldu, diğeri de 18 yaş altında(evet, adam tam bir pislik) ve stajyer. Hiçbiri hayatını riske atmak istemiyor gibi göründüler bana. Daha çok burnunu sürttürmek gibi yaklaşıyorlar. Ancak böyle insanlar akıllanmıyor..

Böylelerini süründürmek lazım yakasını bırakma. Sonra ayni şeyi başka şirkette yapıcak. Ayrıca biber gazı aldınız mi?

Suç başka türlü ispat edilemeyeceği için ses kaydı alınması herhangi bir sorun yaratmaz.
Bakınız:
Yargıtay 5. Ceza Dairesi
2015/9285 Esas, 2016/2821 Karar

“Başka türlü ispatlanması mümkün olmayan bir suçun veya haksızlığın ispatı amacıyla taraf olunan bir görüşmenin ses kaydının alınması, Türk Ceza Kanunu m. 132 anlamında ‘haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu’ kapsamında değerlendirilemez.”

Yolunuzdan sakın dönmeyin, bu tür objeleri siz bırakırsanız bir başkasına tekrar yapar.

İstediğin gibi giyinebilirsin kimse bunun için laf edemez zaten. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…