7 yıldır çalıştığım iş yerinde tacize uğradım

Özellikle kadınsan maalesef herkese güvenmemek gerekiyor. Aile babası, yaşlı, kendi halinde biri sandığın kişiler bile bazen hiç beklemediğin sapkınlıklara sahip olabiliyor.

Kendini kötü hissetmen çok normal ama unutma ki bunda senin hiçbir suçun yok. Suçlu ve utanması gereken tek kişi bunu yapan sahış. Dava sürecinin üstüne git ama psikolojini de fazla yıpratma. Böyle şeyler yaşayan tek kişi sen değilsin. Elinden geldiğince bu olayı kafana takmamaya çalış ve hayatına devam et. Eğer psikolojik olarak çok etkilendiğini düşünüyorsan bir uzmandan destek almayı da ihmal etme.

Hanımefendi öncelikle geçmiş olsun. Mesajlar falan bir kenarda dursun silmeyin sakın kanıt olsun.

Kimse düşünmeden söyleyeyim; asla açık saçık giyinen birisi değilim! Bana bunlarla gelmeyin.
Hayatta böyle insanlar var, yaşa başa bakmıyor ne yazık ki. Mesajları polise gösterebilirsiniz diye düşünüyorum. Türkiye'de yaşamadığım için oranın kanunlarını bilmiyorum, yani umursarlar mı umursamazlar mı emin değilim ancak polise şikayet etmekten başka bir çözüm yok gibi. En fazla iş yerinden ayrılır, numaranızı değiştirir, sosyal medya hesaplarınızı değiştirir hayatınıza devam edersiniz.

Şu anda durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…