70.000 TL bütçede iPhone önerisi

• Konuyu başlatan KhaL16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.384

KhaL16

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, deneme amacıyla Android'den IPhone'a geçmek istiyorum. Bütçem 70k'ya kadar çıkar ama en üst model alma gibi bir hırsım yok, fiyat performansı daha iyiyse eski modellerden birini de seçebilirim, YouTube işiyle uğraşıyorum, dolayısıyla kamerası iyi ve günlük kullanımda da yeterli olsun, pek oyun oynamıyorum ama oynadığımda da ciddi FPS düşmesi olmasa yeterli, tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden ❤.

Arkadaşlar merhaba, deneme amacıyla Android'den IPhone'a geçmek istiyorum. Bütçem 70k'ya kadar çıkar ama en üst model alma gibi bir hırsım yok, fiyat performansı daha iyiyse eski modellerden birini de seçebilirim, YouTube işiyle uğraşıyorum, dolayısıyla kamerası iyi ve günlük kullanımda da yeterli olsun, pek oyun oynamıyorum ama oynadığımda da ciddi FPS düşmesi olmasa yeterli, tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden ❤.
15 pro

4-5 bin daha çıkarsa 15 pro max

15 pro hocam.

15 Pro. Pro Max versiyonunun ekranı daha büyük batarya biraz daha iyi. Pro 6.1 Pro Max 6.7 inç. Bir de Pro'da 3x zoom var Pro Max'de 5x var başka da farkı yok. Bunlar önemliyse Pro Max yoksa düz Pro yeterli. En üst model olmasına gerek yok demişsin o yüzden aslında 13 Pro bile yeterli ama sana kalmış.

15 Pro veya 15 Pro Max ilk seçeneğin olsun. Ben 15 Pro Max'i öneririm sebebi ise 5 kat telefoto olması. Apple maalesef ki 15 Pro ve 15 Pro Max arasında ayrım yaptı. Param cebimde kalsın dersen 5 kat telefoto çok da mühim değil vs. ise 2. ele de okeysen 14 Pro veya 14 Pro Max düşünebilirsin. 14 Pro ve 14 Pro Max arasında donanımsal bir fark yok. 14 Pro serisi 15 PRO-15 Pro Max modellerinden daha stabil ve sorunsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı