70.000 TL iPhone önerisi

Bütçe
70000

Syndaxxzz

Hectopat
Selamlar arkadaşlar, güncel iPhone SE 2020 kullanıcısıyım. Telefonumu değiştirmek istiyorum, 70.000 TL bütçem var daha üstüne çıkamam. Sizce 16 Plus, 16 veya yurt dışı 16 Pro Max mi almalıyım? Apple'dan başka öneri yapmayın. Büyük ekran ve güçlü batarya istiyorum.

Son düzenleme:
Yurt dışı 16 Pro Max daha mantıklı gibi. Hatta artan bütçenizle bir tane daha ne geliyorsa yurt dışı 14Pro vs alıp kesintisiz 12 ay güzel telefon kullanırsınız. 16 Plus alınmaz.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-iphone-16-pro-fiyati,760848471.html azıcık artırıp bunu alın lütfen. Yurt dışı ile uğraşmayın.

Yüksek çözünürlüklü video fotoğraf ile 128 GB yetmez bana kalırsa. 16 Pro alıp da kamera kullanmayacak varsa bilemem.

Yurt dışı 16 Pro Max daha mantıklı gibi. Hatta artan bütçenizle bir tane daha ne geliyorsa yurt dışı 14Pro vs alıp kesintisiz 12 ay güzel telefon kullanırsınız. 16 Plus alınmaz.

Yüksek çözünürlüklü video fotoğraf ile 128 GB yetmez bana kalırsa. 16 Pro alıp da kamera kullanmayacak varsa bilemem.
Doğrudur fakat uğraşmak istemiyorsa YD ile alınabilir.

Yerinizde olsam 14 pm alırdım. Eğer yurt dışı ile uğraşabileceğim diyorsanız 16 pm alın.

Sıfır almak istiyorum 14 pm sıfır bulamam yurt dışı ile de uğraşmak istemiyorum, şu an 8 ay kullanabiliyoruz ama devletin ne yapacağı belli olmaz.

Benim için önemli olan büyük ekran ve güçlü batarya.

Batarya ve ekran büyüklüğünü göze alarak model önerir misiniz ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı