70.000 TL sistem önerisi

Şu an için bir PSU bulamadım ancak bu sisteme uygun 1050W bir PSU işinizi görür.

7900X, TUF Gaming X670-E, Adata XPG Lancer 2x16 5200MHz, 990 Pro yapıp buna bakın: (İsteğe göre kasayı GT502 yapabilirsiniz.)

RAM'i 16x2 6000 MHz seçip, SSD 980 Pro yapmak yeterli gelir ileride işlemci değiştirilecekse anakart ROG STRIX X670 yapılabilir. Sıvı soğutmada yeterli değil alındığında satıp buna bakılabilir.

Güya seçimden sonra ÖTV indirimi olacakmış diyorlar dedim acaba düzelir mi biraz durumlar tabii malum parti giderse gitmezse bence artık bir şey alamayız. Bende MSI Raider G76 var RTX 3070 i7 11. nesil 16 GB RAM 2 TB'de SSD var ekranda sanirim 360 Hz. Şimdi bu PC'den memnunum ama işte ülke şartları daha berbat olursa seneye sistemi dizemem diye korkuyorum. Bu sistem alınır mı? Peki? Soğutucu seçeneği yoktu maalesef.

Hocam benim alacağımda 70k falan ayrı toplarımda nasıl kurarım bilmem daha önce hep laptop kullandım😅

Kurması çok kolay zaten nereye takacağınız belli oluyor siz 2-3 video izleyin zaten ezberliyorsunuz sadece kablolama bir tık daha zor hangi kablo nereye takılacak bilmiyorsanız ona bakmanız yeter zor değil de bakmak gerekiyor.

@Dontmesswithpopol Hocam benim attığım sistemi alın,4090 zaten piyasadaki en iyi ekran kartı onun yanında da 7700X gibi çok iyi bir işlemci var ve 63K tutuyor kasasız,kasa'nın yaklaşık 8K tutucağını düşünürsek bu sistemi gözüm kapalı alırdım.

@messinicocugu

Şu an için bir PSU bulamadım ancak bu sisteme uygun 1050W bir PSU işinizi görür.
@messinicocugu bu sistem de herhangi bir uyumsuzluk ya da düzeltilmesi gereken parça var mı?

@Dontmesswithpopol hocam benim attığım sistemi alın, 4090 zaten piyasadaki en iyi ekran kartı onun yanında da 7700X gibi çok iyi bir işlemci var ve 63K tutuyor kasasız, Kasa'nın yaklaşık 8K tutucağını düşünürsek bu sistemi gözüm kapalı alırdım.

@messinicocugu

@messinicocugu bu sistem de herhangi bir uyumsuzluk ya da düzeltilmesi gereken parça var mı?

Monitör dahil miydi 70000 TL'ye? Daha iyi olabilir.

Bir sorunu yok yalnı bence 64 GB'a pek gerke yok onun yerine şöyle bir RAM alınsa daha iyi olur:
Anakart olarak da bu daha iyi olur:
Bunlar dışında değiştirilecek bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı