3. defa aynı şeyi yapıyorsun, raporladım. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi davranmayı hepiniz bırakın. Sana yorumladığım sistemi attım, içinde BIOSTAR anakart var. Gigabyte yok içinde. Tenezzül edip okuyarak cevap versen, anlayacaksın her şeyi. Yazımın hiçbir yerinde Gigabyte anakart geçmiyor. BIOSTAR olduğunu özellikle belirtmişim. 69k fiyatı olan sistemi yorumluyorum ben. 7500x3D sistemi hiçbir zaman yorumlamadım. Teknik hiçbir açıklama sunmadan yetmezzz demek güzelmiş. 9700X ve 9600X hakkında da besler beslemez diye bir fikir sunmadım. Sanki o ikisini de yazmışım gibi işin içine dahil etmen yok mu
. 7800x3D de OC yok. İşlemci kilitli. İstediğin kadar +MHz ver işlemez. Güç 95W üstüne çıkmaz. Sadece UV yapabilirsin. Oyunlarda 7500FDEN daha az güç tükettiğini bu konuda 5. defa yazdım. Okuma yazması olan anlar. Görsel de paylaştım yukarıda God of War oyunundan ek olarak video attım. Başta beni 7500x3D savunucu yaptın tutmadı. Sonra 7800x3D savunucusu yaptın. 7800x3D ye gerek yok dediğim yazıyı görünce, o da tutmadı. Şimdi Gigabyte anakart önermişim gibi davranıyorsun. Yazımda kocaman BIOSTAR yazıyor o da, tutmadı. Sen saldırmak için mesaj atıyorsun. Yazdıklarımı okumuyorsun bile. Gerçekler acıdır devam böyle.
Hocam siz 69klık sistemi bütçeniz varsa, 7800x3D ekleyerek satın alabilirsiniz. Etiketlediğim
@baranboel hocam da aynı sistemi 7800x3D ekleyerek satın aldı. Deneyimlerini sorabilirsiniz.