DonVitoCarleone
Hectopat
Daha fazla
VRM sıcaklıkları uçacak, 1x16 RAM, pek de iyi olmayan soğutma. @Michael_Kaiser ile @Luvyan hocalarının attığı sistemler çok daha iyi, sistem sadece işlemci, ekran kartı değildir.
VRM sıcaklıkları neden uçar, anlat bakalım bizde öğrenelim? Güldürme beni, soketin giriş seviyesi işlemcisinden, daha az güç çekerek mi yapacak bunları. Evet sistem sadece anakart işlemci değil. Bu yüzden NZXT kasa+Power, Hynix'a die CL30 RAM, 9070XT gibi uygun bir kombinasyon, Kingston NV3 gibi gayet kaliteli bir SSD var, bu bütçeye Gamepower sıvı soğutucu koymuyorlar. Adamlar LE500 marss koymuş en azından.
VRM sıcaklıkları uçacak, 1x16 RAM, pek de iyi olmayan soğutma. @Michael_Kaiser ile @Luvyan hocalarının attığı sistemler çok daha iyi, sistem sadece işlemci, ekran kartı değildir.
Luvyanın attığı sistemde 2x8GB kit var. Nasıl 32'ye yükseltecek satın alan kişi? CL38 m-die o RAM'ler. Ne kadar OC yapabilecek? Ne kadar alt timing ayarlayabilecek? İçinde gen 3 SSD var. Lexar SSD kaç kişi kullanıyor? Kullanıcı deneyimi ne? Hızları yarı yarıya? CMT 218 FSP Power, evet güzel ama NZXT kadar kaliteli değil. Ayrıca işlemci 9700X yerine 9500F. Arada 4 bin TL fark var. Hala saldırmak için yazıyorsun. Analitik düşünemiyorsun. Bu ürün kalitesi farkı, 4 bin TL'den çok daha fazla.
13 yaşında gibi davranıp, gülücük atmaya devam et.
Adamın attığı sistemde 7500x3D var,@Michael_Kaiser sen 7500x3D sistem topladın. 7500x3D ağzımdan bir kere çıkmamasına rağmen, sistemin savunucusu ben oldum
Son düzenleme: