70.000 TL'ye 9070XT ve 7800x3D sistem nasıldır?

Bütçe
70.000 TL
Hocam 7800x3D oyunlar için daha iyi bir işlemci değil midir? Arada 2000TL fiyat farkı var ve biri 32MB iken öbürü 96MB olması da bu parayı gözden çıkarabilmemin sebebi. Render gibi işlerle uğraşmadığım için işlemciyi yükte kullanmayacağım diye düşünüyorum. Tıp okuduğumdan dolayı mühendislik veya mimarlık uygulamaları da kullanmayacağım. Tek amacım oyun oynamak olacak sizce yine de 9700X mi tercih etmeliyim?

Evet söyledikleriniz doğru ama pek yük altında kullanmayacağım için pek sorun olmaz diye düşünüyorum Ankara'da yaşıyorum yaz ayları harici (pek kullanmıyorum yaz aylarında bilgisayarı) pek sıcaklık sorunu çekmiyoruz ama tabii yine de derseniz 5 bin fazladan verilir diye ekstradan düşüneceğim teşekkürler.

Bütçe çıkıyorsa 7800x3D alabilirsiniz ama benim attığım soğutucu yetmeyebilir onu söyleyeyim.

@springtrap.166 @Xitana @920408 Hepinize çok teşekkür ederim bu soğutucu konusuna kafa yoracağım tekrardan. Peki anakart konusunda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim?
noctua nh-d15:
1747342033686.png

Benim anakartlar hakkında fazla bilgim yok. Sadece soğutucular hakkında bilgim var o yüzden benden daha iyi arkadaşlar var onlar yardımcı olsunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı