Arkadaşlar ben bilgisayar toplamak istiyorum. Bana en iyi şekilde önerir misiniz rica etsem? Bütçem 70 bin TL ya da daha fazla olabilir bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar? Teşekkür ederim.
ModArt-SUPER/AMD Ryzen 5 7600/GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16GB/16GB DDR5/1TB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.google.com
İşlemci stoku kalmamış R7 7700 seçerseniz 70 bin oluyor.
İşlemcisi iyi bir sistem alman lazım ama 70k da fazla abartı o oyunlar icin ama zamanla zevkin değişir atığım sistemin işlemcisi seni 4 5 yıl en üst düzel oyunlarda bile FPS oyunları olarak iadare eder Valorant gibi bir oyunda 400 500 oynarsın dereceli de cok rahat drop yesenmin 350 falan görür bu sistem öyle diyeyim.
İşlemcisi iyi bir sistem alman lazım ama 70k da fazla abartı o oyunlar icin ama zamanla zevkin değişir atığım sistemin işlemcisi seni 4 5 yıl en üst düzel oyunlarda bile FPS oyunları olarak iadare eder Valorant gibi bir oyunda 400 500 oynarsın dereceli de cok rahat drop yesenmin 350 falan görür bu sistem öyle diyeyim.
O zaman 70k ya toplam monitör ve kasamı dahil olacak sadece yoksa klavye mouse mouse pad her şey mi dahil olacak.
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!