70.000TL'ye kadar sistem tavsiyesi

Bütçe
70000
Dostum üstüne üslük 70knın içine dahil monitör de lazım zaten onu unutum bile ben onu da kat icine.
Monitör dahil sistem diye açabilir o zaman veya monitör için farklı konu açabilir daha fazla konuyu uzatmayınız cevap vermeyeceğim.

Dostum üstüne üslük 70knın içine dahil monitör de lazım zaten onu unutum bile ben onu da kat icine.
knk senin önerdiğin sistem iyi mi yani adamın dediği gibi ileride başka oyunlar da oynayabilirim

Sen Valorant Mc falan boşver de bütün oyunlar için iyi bir pc istiyorum şuan oynadığım oyunlar bunlar ileride fikrim değişebilir.

knk senin önerdiğin sistem iyi mi yani adamın dediği gibi ileride başka oyunlar da oynayabilirim

Sen Valorant Mc falan boşver de bütün oyunlar için iyi bir pc istiyorum şuan oynadığım oyunlar bunlar ileride fikrim değişebilir.
Grafik oyunlarıda oynayabilirim bilmiyorum şuan oynadığım oyunlar bunlar hatta cs yi hiç oynamıyom bile

Benim dediğim sistemi al geç. Monitöre paran yetmiyor zaten 4080 sisteme.

Adama niye zorla kötü sistem aldırmaya çalışıyorsun kardeşim?
Adam her türlü şeyi oynarım demiş uzatma 4080s sistem her türlü daha iyi attığından konunun başında bütçe artabilir demiş zaten.
Monitör dediğin 5-10k bir şey tutuyor zaten esneyen bütçe ile alır adama zorla kötü sistemi aldırmaya çalışma.

Adam her türlü şeyi oynarım demiş uzatma 4080s sistem her türlü daha iyi attığından konunun başında bütçe artabilir demiş zaten.
Monitör dediğin 5-10k bir şey tutuyor zaten esneyen bütçe ile alır adama zorla kötü sistemi aldırmaya çalışma.
linkini atarmısın super sistem ne anlamadım nasıl bişi

hee baktım da knk çok pahalı olur tam fiyatını biliyosan söylesene bi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı