70-100 bin TL bütçeye 4080 ve üzeri GPU'lu bir laptop önerisi

Bütçe
70-100K civarı
Makaleler
22
Yer
Başkent
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 S1035NT
Meslek
Yazılımcı/Yayıncı
AE, UE ve VS gibi ağır programlarda projeler geliştirdiğim için şuan 3060Ti'ım zamanla bana yetmemeye başlayacak. Ayrıca dışarıda, kafede, işyerinde vs. yerlerde de çalışabilmek için bir laptop almam gerekiyor. Benim bulduğum şöyle:

Bir şey var ama çok uğraşmadan baktım sanırım 100k'ya 4090 bile bulma ihtimalim var ama dediğim gibi bir sürü siteye bakmaya üşendim. Bana, daha önce baktığınız/önerdiğiniz bir sistemi atabilir misiniz?

Attığınız model gayet iyi ve alınabilir. Omen gibi modellerden 4090 bulunabilir ama kalite ve soğutma açısından pek önermem.
Yani bu fiyat için daha güzeli bulunamaz değil mi?
Çok fazla araştırmadığım için sormak istedim.
önceden 4070 almayı düşünüyordum da 8GB dan yüksektir sanmıştım meğersem 8GB mış. 4080'de 12gb ama yinede işimi görür. 4080 almışken 4090 alıyım diyorum da bu seferde fiyat 150klara falan çıkıyor.

MSI Titan düşünmüştüm de o da fiyatı baya aşıyor.

4090'lısını 20k farkla buldum ama sizce değer mi?

Yani bu fiyat için daha güzeli bulunamaz değil mi?
Çok fazla araştırmadığım için sormak istedim.
Önceden 4070 almayı düşünüyordum da 8 GB'dan yüksektir sanmıştım meğerse 8 GB mış. 4080'de 12 GB ama yine de işimi görür. 4080 almışken 4090 alayım diyorum da bu sefer de fiyat 150klara falan çıkıyor.

MSI Titan düşünmüştüm de o da fiyatı bayağı aşıyor.

4090'lısını 20k farkla buldum ama sizce değer mi?

Evet, VRAM farkı ve %20 civarı performans farkı var, 20 bin TL normalde çok ama uzun ömürlü düşünüyorsanız verilebilir.

Evet, VRAM farkı ve %20 civarı performans farkı var, 20 bin TL normalde çok ama uzun ömürlü düşünüyorsanız verilebilir.

12'den 16 GB RAM yükselmesi benim için ciddi ölçüde önemli. Zaten ilk başta 16 GB düşündüm de laptoplarda titan serisi gelmedi ya da ben bulamadım. Bir arkadaşımın laptopunda 4070 Ti vardı sanki 12 veya 16VRAM vardı ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.

12'den 16 GB RAM yükselmesi benim için ciddi ölçüde önemli. Zaten ilk başta 16 GB düşündüm de laptoplarda titan serisi gelmedi ya da ben bulamadım. Bir arkadaşımın laptopunda 4070 Ti vardı sanki 12 veya 16VRAM vardı ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Titan serisi geldi, örnek olsun diye atıyorum.

Laptoplarda daha 4070 Ti çıkmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı