Alinmaz hocam sensor sorunlu o iki hp omen cihazda yanlis hatirlamiyorsam.Herkese iyi sosyaller. Mimarım ve 3 boyutlu modelleme, görselleştirme, render işleriyle uğraşıyorum. Yeni bir laptop almamız gerekiyor fakat çok kararsız kaldım ve çıkmaza girdim.
İlk düşüncem HP OMEN İ7- RTX 4070 bu laptop hem fiyatı daha uygun hem de i7 14700HX işlemciye sahip.
İkinci düşüncem HP OMEN İ7- RTX 4080 bu laptop RTX 4080 ekran kartına sahip ama i7 13. nesil işlemci var ve sadece bu satıcı bu fiyata satıyor. Başka hiçbir satıcıda buna yakın fiyat dahi yok o yüzden bu durum beni biraz şüpheye düşürdü satıcı konusunda ne düşünüyorsunuz herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Son olarak sormak istediğim WORKSTATİON LAPTOP bu Workstation olarak geçen laptoplar "Ultra 7 ibaresine sahip işlemciye ve RTX 500ada ekran kartına sahip render ve modelleme konusunda ilgili işlemci ve ekran kartının daha iyi performans göstermesi mümkün müdür?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi sosyaller tekrardan. @745396 @SerdarT35 (bakabilir misiniz hocam)
Herkese iyi sosyaller. Mimarım ve 3 boyutlu modelleme, görselleştirme, render işleriyle uğraşıyorum. Yeni bir laptop almamız gerekiyor fakat çok kararsız kaldım ve çıkmaza girdim.
İlk düşüncem HP OMEN İ7- RTX 4070 bu laptop hem fiyatı daha uygun hem de i7 14700HX işlemciye sahip.
İkinci düşüncem HP OMEN İ7- RTX 4080 bu laptop RTX 4080 ekran kartına sahip ama i7 13. nesil işlemci var ve sadece bu satıcı bu fiyata satıyor. Başka hiçbir satıcıda buna yakın fiyat dahi yok o yüzden bu durum beni biraz şüpheye düşürdü satıcı konusunda ne düşünüyorsunuz herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Son olarak sormak istediğim WORKSTATİON LAPTOP bu workstation olarak geçen laptoplar "Ultra 7 ibaresine sahip işlemciye ve RTX 500ada ekran kartına sahip render ve modelleme konusunda ilgili işlemci ve ekran kartının daha iyi performans göstermesi mümkün müdür?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi sosyaller tekrardan. @745396 @SerdarT35 (bakabilir misiniz hocam)
Alinmaz hocam sensor sorunlu o iki HP Omen cihazda yanlış hatirlamiyorsam.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu cok daha iyi bir secenek.
Omen hakkında hiç fikrim yok hocam. Diğer model hem kazık fiyatlı hem güçsüz. Ada 4500 bulunur o fiyattan daha aşığılara.
Bu ürün gibi https://shbd.io/s/8D0gWTAz
Workstation bakacaksanız yukarıdaki ürünlere göz atın. Daha dengeli, güçlü CPU, GPU, OLED, dokunmatik panel gibi. Fiyatlar uçuk ne yazık ki.
İlk önerim 4060 olsa da bu fiyat bandında rakipsiz saf CPU gücüyle ThinkBook olur. %100 DCI-P3 güzel bir IPS paneli. Yekpare alüminyum kasa.
Detaylara bakabilirsiniz.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/is-ve-oyun-icin-laptop-oenerisi.3614188/page-2 video inceleme için. Fazlasıyla yerli kaynak var. Göz atabilirsiniz.
Normalde size uygun ürün değil ama fiyatı ve işleriniz için en mükemmel OLED paneli özellikle 96 GB RAM desteğiyle fazlasıyla düşünmeye değer. Alüminyum+magnezyum alaşımlı sağlam ve kompakt bir canavar.
Elektronik: MSI Stealth 14 AI OLED Studio 4060 54.000TL
Kimler tercih etmeli: İçerik üretimi ön planda olan arkadaşlar. Kompakt, güçlü ve kaliteli bir ürün isteyenler. Avantajı: Magnezyum + alüminyum mükemmel bir kasa. Bu fiyata Vapor chamber soğutma sistemi. Fantastik OLED tecrübesi. MSI true color. SteelSeries. Bu kasada 90W GPU. Yükseltmeye açık...www.technopat.net
Teşekkür ederim hocam. Almışken ve bütçem varken 70'in altına düşme taraftarı pek değilim açıkçası. Workstation ürünler hakkında pek fikrim yok render konusunda beni Gaming PC'dense daha mı rahatlatır uyumları mı bunu sağlıyor pek bilgim yok ne düşünüyorsunuz?