The Witcher 2 oynarken GPU kullanımı %70-80 arası değişiyor bazen %50 oluyor. Ama ara sahneye gelince GPU kullanımı %99'da sabitleniyor. Assasin's creed 2, Mafia 1 oynadım ve onlarda da %30 ile 60 arası değişiyor. Peki bu normal mi? Tek düşüncem oyunların ekran kartı kullanımına daha fazla ihtiyaç duymadığı yönünde ama emin olmak için konu açayım dedim. ( Bu arada FPS hiçbir zaman 60 altına düşmüyor %70'lerde iken FPS 120 falan oluyor.)
Madem FPS 60'ın altına düşmüyor, derdiniz ne?
GPU her zaman %100 kullanılmak zorunda değildir. Zorlanmasına göre değişir. Bormal bir durum %70-80 kullanılması.
Madem FPS 60'ın altına düşmüyor, derdiniz ne?
GPU her zaman %100 kullanılmak zorunda değildir. Zorlanmasına göre değişir. Bormal bir durum %70-80 kullanılması.
Ben de hepsini kullanmasını istemiyorum zaten. Ama içimde darboğaz kuşkusu kaldı o yüzden sordum. Bu arada hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.
O çözünürlükte darboğaz olabilir diye düşünüyorum. Ayarları arttırabildiğiniz kadar arttırın. Ultraya getirin. MSAA'ydı falan en sona alın. DSR'de kullanabilirsiniz. Ama madem FPS 60'ın altına düşmüyor pek uğraşmayın.