%70-80 GPU Kullanımı Sorunu

NeoBirZenci

Hectopat
Daha fazla  
The Witcher 2 oynarken GPU kullanımı %70-80 arası değişiyor bazen %50 oluyor. Ama ara sahneye gelince GPU kullanımı %99'da sabitleniyor. Assasin's creed 2, Mafia 1 oynadım ve onlarda da %30 ile 60 arası değişiyor. Peki bu normal mi? Tek düşüncem oyunların ekran kartı kullanımına daha fazla ihtiyaç duymadığı yönünde ama emin olmak için konu açayım dedim. ( Bu arada FPS hiçbir zaman 60 altına düşmüyor %70'lerde iken FPS 120 falan oluyor.)

Sistem özellikleri: i5-7400, GTX 1060 Gaming X, Kingston Hyperx 8 GB RAM. Grafik ayarları ise En yüksek ayarlarda oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem FPS 60'ın altına düşmüyor, derdiniz ne?
GPU her zaman %100 kullanılmak zorunda değildir. Zorlanmasına göre değişir. Bormal bir durum %70-80 kullanılması.

Madem FPS 60'ın altına düşmüyor, derdiniz ne?
GPU her zaman %100 kullanılmak zorunda değildir. Zorlanmasına göre değişir. Bormal bir durum %70-80 kullanılması.
Ben de hepsini kullanmasını istemiyorum zaten. Ama içimde darboğaz kuşkusu kaldı o yüzden sordum. Bu arada hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. :neo:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı