70-80bin TL laptop önerisi

Daha fazla  
Çıkabileceğim en yüksek bütçe 80 bin. Daha altındaki veya biraz daha üstündeki önerilere de açığım fakat "bu çok çok daha iyi, kesinlikle 3 4 bin daha koyup bunu al" diyeceğiniz bir laptop yoksa fiyat 90'lara doğru çok kaymasın. Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum hem oyun oynayacağım hem de üniversitede kullanacağım beni uzun süre idare etmesini istiyorum. İstediğim spesifik özellikler pek yok, SSD'si 1TB olursa güzel olur ama 500GB'a da kabulüm.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam ASUS'un sitesinde takılıyordum 5070 Ti'lı bilgisayarlar 100bin liea civarında. Neden sralarında bu kadsr fark var?

Türk markası piyasaya daha yeni girdi bir de ön sipariş olduğundan dolayı fiyatlar düşük markadan şüphelenmeyin iyi bir markadır merak etmeyin bende yakında alacağım incelemeleri var YouTube'da bakabilirsiniz.

Hocam Asus'un sitesinde takılıyordum 5070Ti'lı bilgisayarlar 100 bin liea civarında. neden sralarında bu kadsr fark var?
Asus'un high-tier modelleri kadar kaliteli değil ancak asıl bu fiyatın sebebi özel fiyatlandırma yapmaları. İsimlerini duyuruyorlar, piyasaya girmeye çalışıyorlar.

ASUS'un high-tier modelleri kadar kaliteli değil ancak asıl bu fiyatın sebebi özel fiyatlandırma yapmaları. İsimlerini duyuruyorlar, piyasaya girmeye çalışıyorlar.

Evet hakılısınız bende bu yüzden yakın zamanda almayı planlıyorum ileride iyi Türk markası olurlar bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı