Değmez. işlemci, SSD ve RAM'i arttırıp 4070 Ti al.
4080 CUDA performansı kesinlikle daha güçlü ve iyi 4080 sistemi almanız daha iyi olacaktır.
2. sistem daha iyi render da yapacaksanız eğer.
4080 tarafı ekran kartı dışında bomboş, bu bütçenin sistemi değil. Her yeri Noctua olsa ne yazar.
4070 Ti sistemde A'dan Z'ye kalite akıyor, işlemci de 7800X3D.
Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Sanırım cevabı aldım..4080'li sistem delik deşik olmuş, soketteki neredeyse en giriş işlemci ve en tepe işlemciden bahsediyoruzSadece bunlar da değil; kasa, PSU, soğutma vs. neredeyse her şey daha kötü. Değecek bir şey değil bana göre.
70k dan pek ileri çıkmazBütçe max kaç tl olur?
4080'li sistem delik deşik olmuş, soketteki neredeyse en giriş işlemci ve en tepe işlemciden bahsediyoruzSadece bunlar da değil; kasa, PSU, soğutma vs. neredeyse her şey daha kötü. Değecek bir şey değil bana göre.
Hazır mı gelsin sen mi toplayacaksın?Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Sanırım cevabı aldım..
70k dan pek ileri çıkmaz
Hadi her şeyi anlarım da, GT301'den ben bile haz etmiyorum artık. Öyle çok seve seve aldım da, arkamda bi' yerlerde yatmaktan başka hiçbir vasfı yok şu an. Ayrıca daha bu sisteme soğutma eklenecek de, onun maliyeti olacak da, oohooo. Ne anladım bu işten?Anakartta M.2 soğutucusu yok, M.2 SSD'nin yazma hızı da yerlerde geziyor. Noctua 4080 gecekondunun önüne park etmiş Bentley gibi durmuş ortalarında.
Hazır hocam ben toplayamam muhtemelenHazır mı gelsin sen mi toplayacaksın?
Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Sanırım cevabı aldım..
70k dan pek ileri çıkmaz
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/3QME4EX7Hazır hocam ben toplayamam muhtemelen
Olur muhtemelen. Çok sağol bu arada hepsine bakıp bi karşılaştırma yapıcam.. Sadece ekran kartının markası olarak Galax seçmişsin, Gigabyte'tan daha iyi sayılır mı?Galax RTX 4070 TI EX Gamer V2 47IOM7MD9BDT 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI EX Gamer V2 47IOM7MD9BDT 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI EX Gamer V2 47IOM7MD9BDT 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 28.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.237,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.133,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI MPG A850GF 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A850GF 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A850GF 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
72.500 olur mu?
Soğutma olarak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Kaliteli marka.Olur muhtemelen. Çok sağol bu arada hepsine bakıp bi karşılaştırma yapıcam.. Sadece ekran kartının markası olarak Galax seçmişsin, Gigabyte'tan daha iyi sayılır mı?
Tamamdır.. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinSoğutma olarak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Kaliteli marka.