70 bin TL 50CC motor önerisi

Emre Sakinmaz

Megapat
Kısa mesafe için motorlara bakıyordum. 50CC alıp kit ile yükseltmeyi düşünüyorum. Çok fazla anlamıyorum motorlardan onun için önerilere vs. bakarak aklımda fikir oluşuyor. Aklımdakiler, RKS Sniper Pro X, Küba easy Pro, Küba TK03. Sizin önereceğiniz de olabilir, bütçe olarak en son 70K.

Arora cappucino 50CC modelini düşünbilirsin bütçen içinde gayet uygun. Tasarımıda güzel olan bir motor göze hoş geliyor gerçekten.

Ek olarak RKS alırken iyi araştırmanı tavsiye ederim RKS markasının e-bikelarından kullanıyorum malzeme kalitesi olarak genelde piyasanın gerisinde kalıyorlar servisleride sorunlu.

Kısa mesafe için motorlara bakıyordum. 50CC alıp kit ile yükseltmeyi düşünüyorum. Çok fazla anlamıyorum motorlardan onun için önerilere vs. bakarak aklımda fikir oluşuyor. Aklımdakiler, RKS Sniper Pro X, Küba easy Pro, Küba TK03. Sizin önereceğiniz de olabilir, bütçe olarak en son 70K.
Kaliteli ve yolda bırakmayacak bir şey istiyorsan Kymco Like, Agility; Peugeot Kisbee, Django veya Yamaha Neo's 4 dışında modellere bakma derim.
Peugeot ve Kymco Honda kopyası blok kullandığı için modifiye parçası daha bol ama Yamaha verilen parayı daha çok hak ediyor.
Tabi 50cc ile bir senede 20 bin yapmış bana soracak olursan hiç alma ama alacaksan da bu dandik Çinlilerden uzak dur..

Kısa mesafe için motorlara bakıyordum. 50CC alıp kit ile yükseltmeyi düşünüyorum. Çok fazla anlamıyorum motorlardan onun için önerilere vs. bakarak aklımda fikir oluşuyor. Aklımdakiler, RKS Sniper Pro X, Küba easy Pro, Küba tk03. sizin önereceğiniz de olabilir, bütçe olarak en son 70k.

125'lik almanı öneririm 50'lik motor bir işe yaramaz o parayı hak etmiyorlar.

Kaliteli ve yolda bırakmayacak bir şey istiyorsan Kymco Like, Agility; Peugeot Kisbee, Django veya Yamaha Neo's 4 dışında modellere bakma derim.
Peugeot ve Kymco Honda kopyası blok kullandığı için modifiye parçası daha bol ama Yamaha verilen parayı daha çok hak ediyor.
Tabi 50cc ile bir senede 20 bin yapmış bana soracak olursan hiç alma ama alacaksan da bu dandik Çinlilerden uzak dur..
ben de çok iyi kusursuz olmadıklarını biliyorum ama 1 2km kısa mesafe için kullanacağım, uzun yol yapmayacağım. Bozulan parçası sıkıntısı olursa da sanayiye giderim artık.

50CC almanı önermem attığın modeller kalitesiz motorlar, tavsiyem TVS Raider 125. Sigortanı da yaptır kafan rahat olsun 50'likle birine girersen bütün masraflar sana kalıyor.
sadece b ehliyet var

125'lik almanı öneririm 50'lik motor bir işe yaramaz o parayı hak etmiyorlar.
b ehliyet var. 2km lik kısa mesafe için ayağımı yerden kesecek bir şey lazım

b ehliyet var. 2km lik kısa mesafe için ayağımı yerden kesecek bir şey lazım
O zaman bu kadar fazla bütçe ayırmanıza gerek yok. 20-30 bin liralara bir cub alın, bütün işinizi görsün. Diğer türlü verilen para gerçekten çarçur olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı