70 bin TL bandında mühendislik programları için laptop

Bütçe
70.000 TL

pepsiseverim

Centipat
Arkadaşım elektrik ve elektronik mühendisliği okuyor 1.sınıf ve bir laptopa ihtiyacı var. Kendisi neredeyse hiç oyun oynamaz sadece mühendislik programları ve dizi/film izleme gibi şeyler için kullanacak. Ben az çok araştırmayla şu 2 laptopu buldum ama GameGaraj modelini, markası bilinmediği ve birkaç kişiye sorduğunda "kasa kalitesi kötü uzak dursun." dendiği için istemiyor diğer HP kafasına yattı ama hala emin değil. Sizin 70k'yı kesinlikle aşmayacak şekilde bu 2 laptoptan daha iyi bir öneriniz var mı? Teşekkürler.

Neden MacBook düşünmüyorsunuz peki? Dediklerinizi yapmak için MacBook'lar biçilmiş kaftan
Hocam MacBook'un açabildiği mühendislik uygulaması sayısı baya düşük. En basitinden Solidworks bile kullanılamıyor. Dizi/film işinde yorum yapamam ancak excel mühendisi değilse(ki EE olarak yazmış zaten) MacBook alması mantıksız olur.

Neden MacBook düşünmüyorsunuz peki? Dediklerinizi yapmak için MacBook'lar biçilmiş kaftan
Adobe programlarını kullanmak, video editlemek, yazılım vs. değil hocam bahsettikleri; makine, elektrik, inşaat mühendislikleri, mimarlık için Windows olmazsa olmaz. Zaten Mac'i olanlar da Bootcamp kullanıyor. Bu bütçeye ve isteklere saçma olur.

Pardon hocam mühendislik deyince aklım oraya gitti https://app.hb.biz/Mv5C1AQ3WFKI gen5 desteği ve işlemcisiyle çok güzel bir laptop kasa kalitesinden şüpheniz olmasın.

Arkadaşım bu konuları bilmiyor o yüzden bazı arkadaşlarından bilinmedik marka, malzeme yapısı kalitesiz laflarını duyduğu için GameGaraj ürününü almak istemiyor. Yoksa benim de gönlümden o geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı