ErhanSeref
Centipat
Daha fazla
Merhaba, daha önceden benzer konuyu açmıştım ama kararımı yeni çıkan ve çıkacak ekipmanlar nedeniyle ertelemiştim. RTX 5000 serisi benim için tam manasıyla hayal kırıklığı oldu. Bu yüzden ne kadar yazılımsal anlamda NVIDIA'dan geride olsa da AMD ekran kartlarını incelemeye başladım ve F/P açısından hiç fena olmadığını düşünüyorum. Belirttiğim bütçe maksimum bütçemdir altında olursa da geriye kalan parçaları daha kaliteli seçmeme yardımcı olursunuz. RTX serisi de kabul edebilirim lakin AMD ekran kartları gerçekten F/P bazında çok ilgimi çekti. Bunu biraz tartışalım istiyorum. Ayrıca yakın zamanda AMD yeni bir ekran kartı çıkarıyor bu bütçe ile onu beklemeli miyim? Beklememe değer mi?
An itibarıyla aklıma yatan sistemler bunlar birkaç özelleştirme ile güzel hale geliyorlar. Bence gayet de uygun fiyatlı oluyor. Farklı tavsiyelerinizi bekliyorum.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
An itibarıyla aklıma yatan sistemler bunlar birkaç özelleştirme ile güzel hale geliyorlar. Bence gayet de uygun fiyatlı oluyor. Farklı tavsiyelerinizi bekliyorum.
ELITE-DUAL7800XT / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 7 7800X3D ve ASUS RX 7800 XT ile oluşturulmuştur.
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5070 OC 12GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - ARC Raiders Hediyeli
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5070 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.