Tofaş.
Belli ki piyasayı bilmiyorsun kulaktan dolma bilgilerle yazma bu tarz şeyler.70k ya adamakıllı Tofaş bulursanız bana da söyleyin hocam.
Hocam 20k idi en son ne ara 70k'yı geçti.70k ya adamakıllı Tofaş bulursanız bana da söyleyin hocam.
Abartıyor arkadaş , normal şahin , doğan 35-40'a da var modifiyeli dolu şahinleri doğanları 60-70 yazıyolar.Hocam 20k idi en son ne ara 70k'yı geçti a.
Abartıyor arkadaş, normal şahin, doğan 35-40'a da var modifiyeli dolu şahinleri doğanları 60-70 yazıyorlar.
Abartıyor arkadaş, normal şahin, doğan 35-40'a da var modifiyeli dolu şahinleri doğanları 60-70 yazıyorlar.
Tofaş / Şahin / 1.6 / ''ASK OTOMOTİV''DEN ÇOK ÇOK TEMİZ BU MODELDE TEK KAÇIRILMAZ sahibinden.comda - 1040273420 bunlar ne ? daha dolu var bunlardan.Eki Görüntüle 1461500
Hocam bu araba 68.5k Tofaş 70k neden olmasın?
Eki Görüntüle 1461504
En ucuza bulabildiğim Tofaş bu hocam.
Tofaş / Şahin / 1.6 / ''ASK OTOMOTİV''DEN ÇOK ÇOK TEMİZ BU MODELDE TEK KAÇIRILMAZ sahibinden.comda - 1040273420 bunlar ne? Daha dolu var bunlardan.
Sıfır araba mı bekliyon ? Belli ki yaşın küçük ailenden duyduğun tofaş 100k olmuş benim araba şu kadar eder gibi lafları duyupta yazıyosun herhalde.Attığınız araba çok pis hocam direksiyon tarafları çatlamış bazı yerleri kırılmış 52K olsun sorun olmazsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.