A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 23 Temmuz 2022 #21 zod1ax dedi: Sıfır araba mı bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Arabalardan anlamıyorsunuz diyorum hocam.
zod1ax dedi: Sıfır araba mı bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Arabalardan anlamıyorsunuz diyorum hocam.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 23 Temmuz 2022 #22 Anıl Sarı dedi: Arabalardan anlamıyorsunuz diyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam sen o zaman direksiyonu çatlak olmayan tofaş bak direksiyonu kaç para da sanki tofaşın çatlak var diyor şaka gibi.
Anıl Sarı dedi: Arabalardan anlamıyorsunuz diyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam sen o zaman direksiyonu çatlak olmayan tofaş bak direksiyonu kaç para da sanki tofaşın çatlak var diyor şaka gibi.
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 23 Temmuz 2022 #23 zod1ax dedi: Tamam sen o zaman direksiyonu çatlak olmayan Tofaş bak direksiyonu kaç para da sanki Tofaş'ın çatlak var diyor şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam arabadan en iyi siz anlarsınız en yüce sizsiniz.
zod1ax dedi: Tamam sen o zaman direksiyonu çatlak olmayan Tofaş bak direksiyonu kaç para da sanki Tofaş'ın çatlak var diyor şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam arabadan en iyi siz anlarsınız en yüce sizsiniz.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.308 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #24 Fiat Palio bakabilirsiniz. 1.3 Multijet motorlarında yağı ve suyu bakımı eksik olmadığı sürece 600.000 kilometre gibi kilometreleri görür. Tofaş falan bunlar eski kalıyor.
Fiat Palio bakabilirsiniz. 1.3 Multijet motorlarında yağı ve suyu bakımı eksik olmadığı sürece 600.000 kilometre gibi kilometreleri görür. Tofaş falan bunlar eski kalıyor.
vruuz Centipat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #25 Anıl Sarı dedi: Hocam %150 vergi var içinde almayın derim. Genişletmek için tıkla... Ulaşım için ne öneriyorsunuz peki.
Anıl Sarı dedi: Hocam %150 vergi var içinde almayın derim. Genişletmek için tıkla... Ulaşım için ne öneriyorsunuz peki.