70 bin TL laptop önerisi

michealshumacher

Hectopat
Daha fazla  
Hazırlık senem diye herhangi bir cihaz almadım ama seneye ihtiyacım olacağı hakkında konuşmalar oldu, hem sağlam oyunları açmakta zorlanmayan hem de mühendislik için önerirseniz sevinirim, bütçe 70 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunlu ve kazık fiyatlı alınmaz.

Sebep? O cihaz MSI tarafından üretiliyor MSI Sword kasa kullanıyor.

70 bin fiyat bandında ve daha Gen4 typce C girişi yok gamejamın gettirdiği paneller Çin'de üretiliyor IPS in verdiği renkleri verceğini sanmıyorum Monster ile aynı mantık. Kasa dışında MSI'ya benzerlik yok dostum

70 bin fiyat bandında ve daha Gen4 typce C girişi yok gamejamın gettirdiği paneller Çin'de üretiliyor IPS'in verdiği renkleri verceğini sanmıyorum Monster ile aynı mantık. Kasa dışında MSI'ya benzerlik yok dostum

Bu fiyattaki tüm modeller hatta daha üst modellerde aynı Gen Type-C girişi kullanılıyor ayrıca laptop tamamen MSI üretimi. 100 DCI-P3 2K paneli var hangi 66K modelde bu panel var? +100K üzerindeki laptoplarda ancak görülüyor. Sen benden daha iyi anlıyorsan lütfen ama lütfen bana bu bütçede daha iyi laptop atar mısınız?

Son düzenleme:
Bu fiyattaki tüm modeller hatta daha üst modellerde aynı Gen Type-C girişi kullanılıyor ayrıca laptop tamamen MSI üretimi. 100 DCI-P3 2K paneli var hangi 66K modelde bu panel var? +100K üzerindeki laptoplarda ancak görülüyor. Sen benden daha iyi anlıyorsan lütfen ama lütfen bana bu bütçede daha iyi laptop atar mısınız?
sana demek istediğim o panelin o renk doğruluklarını verceğini düşünmediğim, herhangi bir test varmı youtube veya forumlarda iş birliği olmadan ? ayrıca benim kardeşimde olan nitro da bile gen4 var şahsen bana kalsa 4060 lı daha akliteli bir bilgisayar öneririm veya arkadaş bütçeyi 10k daha artırabiliyorsa bu bilgisayar önerim olur. ama asla gamegaraj değil. benim gözümde monster,turbox,rampage gibi firmalardan farkı yok geçmişte almak gibi bir hata yaptım. tecrübelerime dayanarak konuşuyorum

Hazırlık senem diye herhangi bir cihaz almadım ama seneye ihtiyacım olacağı hakkında konuşmalar oldu, hem sağlam oyunları açmakta zorlanmayan hem de mühendislik için önerirseniz sevinirim, bütçe 70 lira.

Son düzenleme:
Sana demek istediğim o panelin o renk doğruluklarını verceğini düşünmediğim, herhangi bir test var mı YouTube veya forumlarda iş birliği olmadan? Şahsen bana kalsa 4060'lı daha akliteli bir bilgisayar öneririm veya arkadaş bütçeyi 10k daha artırabiliyorsa bu bilgisayar önerim olur. Ama asla GameGaraj değil. Benim gözümde Monster, Turbox, Rampage gibi firmalardan farkı yok geçmişte almak gibi bir hata yaptım. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum

Önerilerini görünce bir gülme tuttu beni. Öncelikle Slayer model laptopun detaylı incelemesini Cihaz TV kanalında bulabilirsin. Dell model kronik GPU 30W kısıtlama sorunlu, işlemcisi sabit 100 derecelerde çalışıyor, BIOS'u sorunlu, yazılımı sorunlu kısacası sorunlarla dolu tam anlamıyla rezil bir laptop. MSI Katana da aşırı kazık fiyatlı ve ısınan bir model bir dahakine güzel araştırıp öyle öneri yapın. İyi geceler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı