70 bin TL laptop önerisi

Bütçe
70000

Unster

Femtopat
Daha fazla  
Laptop önerir misiniz? Şimdi benim 70k bütçem var ama güzel bir laptop klavye, mouse, kulaklık(mikrofonlu) ve son olarak iyi soğutan çok fanlı laptop soğutucu istiyorum. Size güveniyorum ve hepsi en güzelleri olsun.

Laptop önerir misiniz? Şimdi benim 70k bütçem var ama güzel bir laptop klavye, mouse, kulaklık(mikrofonlu) ve son olarak iyi soğutan çok fanlı laptop soğutucu istiyorum. Size güveniyorum ve hepsi en güzelleri olsun.

Hocam mouse olarak tutuşuna göre scyrox V6 veya v8, ya da R1 alabilirsin. Klavye olarak nasıl bir şey istiyorsun boyut olarak?

Hocam arkadaşın dediği gibi scyrox (palm grip ise v6, claw ise V8 alabilirsin) ekipmanlar kablolu mu istiyorsun kablosuz mu?

Laptop bu ikisinden birini al geç.

Mouse. Palm veya fingertip tutuyorsan V6, Claw tutuyorsan V8:

Klavye:

Kulaklık:

Sogutucu:

Mouse. Palm veya fingertip tutuyorsan v6, claw tutuyorsan v8:

Klavye:

Kulaklık:

Sogutucu:

Dostum cok guzeller ama labtobun klavye ısıklı olsa ıyı olur RGB RGB varsa atabilir misın dıger ekıbmanlar cok guzel.

Mouse. Palm veya fingertip tutuyorsan v6, claw tutuyorsan v8:

Klavye:

Kulaklık:

Sogutucu:

Bir de ıslemcı AMD ekran kartı NVIDIA olsun teşekkürler.

Son düzenleme:
Dostum cok guzeller ama labtobun klavye ısıklı olsa ıyı olur RGB RGB varsa atabilir misın dıger ekıbmanlar cok guzel.

Bir de ıslemcı AMD ekran kartı NVIDIA olsun teşekkürler.

Attigim 2 laptopunda klavyesi RGB. Intel islemcili Aorus'ta alinir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı