Gerçekten çok iddialı görünüyor hocam ellerinize sağlık inceliyorum bunu. Rica etsem şu sistemi yorumlar mısınız sistemi 60k ya baya doldurabiliyorum ama ekran kartı Palit seçeneği var en mantıklı:![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/LCHRA722
![]()
Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 33.506,68 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Eki Görüntüle 2271880
73K yapıyor hepsi.
Gerçekten çok iddialı görünüyor hocam ellerinize sağlık inceliyorum bunu. Rica etsem şu sistemi yorumlar mısınız sistemi 60k ya baya doldurabiliyorum ama ekran kartı Palit seçeneği var en mantıklı:
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
Sorun olmaz ama anakartı B650M-K yap. M-B modelinde M2 SSD soğutması yok.Eki Görüntüle 2271928
Hocam bu şekilde düzenleyip almayı düşünüyorum. Tek aklıma takılan Palit marka sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.