CS2 için 70 bin tl'ye gerek yok.Ben önermeyeceğim ama paranıza yazık olmasın.Alırsanız da hayırlı olsun.Arkadaşlar 70000 TL bütçemiz var. CS 2'yi güzel bir şekilde oynatacak sağlam bir sistem istiyorum.
CS2 için 70 bin TL'ye gerek yok. Ben önermeyeceğim ama paranıza yazık olmasın. Alırsanız da hayırlı olsun.
![]()
PARDUS-VENTUS4070SUPER / AMD Ryzen 5 9600 TRAY / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Ventus 3X OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PARDUS-VENTUS4070SUPER Sistem Tavsiyesi, MSI RTX 4070 SUPER 12GB ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Anakartı B650 yapıp başka bir şey lazımsa onu ekleyip alabilirsiniz uzun süre rahat bir şekilde götürür.
SUPER 5T14 D4-RTX - Game Garaj
SUPER 5T14 D4-RTX, Intel Core işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX Ekran kartı çeşitleri ve DDR4 Bileşenleri ile ''SUPER 5T14 D4-RTX'' Hazır Sistem Bilgisayar,Oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve Taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bu nasıl sizce?
Teşekkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız için, olabildiğince parayı boşa harcamadan güzel bir bilgisayar almak istiyorum. Buralardan fikir edinmeye çalışıyorum.Bence bu kadar para vermeye gerek yok zaten CS2 oynayacağınızı belirtmişsiniz.
CS2 için 4060 Ti bile yeter. Attığım 4070 Super sistem sizlere rahatlıkla yetecektir.
Sizin attığınıza gelirsek DDR4 sistem ben o parayı hayatta vermem ve parça markaları olarak daha güzel markalar seçilebilir. 57 bin TL diyorsunuz daha düzgün markalardan daha güzel bir sistem bakmak daha mantıklı olur.
Hocam eğer ben sadece CS2 için alıyorum onun dışında pc oyunlarıyla fazla işim yok diyorsanız gerçekten de 70k çok gereksiz kalır. RTX 3060 seviyesi bir ekran kartı gayet güzel işini görür.Arkadaşlar 70000 TL bütçemiz var. CS 2'yi güzel bir şekilde oynatacak sağlam bir sistem istiyorum.
Hocam eğer ben sadece CS2 için alıyorum onun dışında pc oyunlarıyla fazla işim yok diyorsanız gerçekten de 70k çok gereksiz kalır. RTX 3060 seviyesi bir ekran kartı gayet güzel işini görür.
Yalnız şu var ki bunun gibi iddialı bir FPS oyunu için kasadan ziyade monitör ve diğer dış donanımlara önem vermen gerekir. Üst seviye başarı almak istiyorsan 240hz 0.5ms IPS panel bir monitör almalısın. 2000Hz Mouse ve kaliteli switch bir klavye de cabası...
Sizin attığın bu kasada bir şey dikkatimi çekti. Aldığım kasada güç kaynağı var, ama aşağıda güç kaynağı seçmişler. Benden en aşağıda güç kaynağı parası alıyorlar ama o güç kaynağını yollamıyorlar. Anlam veremedim.Bence bu kadar para vermeye gerek yok zaten CS2 oynayacağınızı belirtmişsiniz.
CS2 için 4060 Ti bile yeter. Attığım 4070 Super sistem sizlere rahatlıkla yetecektir.
Sizin attığınıza gelirsek DDR4 sistem ben o parayı hayatta vermem ve parça markaları olarak daha güzel markalar seçilebilir. 57 bin TL diyorsunuz daha düzgün markalardan daha güzel bir sistem bakmak daha mantıklı olur.
Panel olarak IPS mi VA mı onu göremedim sadece onun dışında gayet yeterli. 2K önerebilirim ancak fiyatta değişecektir bütçeniz önemli![]()
AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu monitörü almayı düşünüyorum.
Sizin attığın bu kasada bir şey dikkatimi çekti. Aldığım kasada güç kaynağı var, ama aşağıda güç kaynağı seçmişler. Benden en aşağıda güç kaynağı parası alıyorlar ama o güç kaynağını yollamıyorlar. Anlam veremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.